Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba, prodej, montáž - přídavné vzduchové pérování na automobily - plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilu GEALAN. - žaluzie, předokenní rolety - stínící technika - garážová a průmyslová vrata (rolovací, sekční) - vjezdové automatické brány (křídlové, posuvné) - automatické pohony pro brány a vrata - markýzy (výsuvné, ...

Jsem realitní makléř dlouhodobě působíci v realitách a za dobu praxe jsem získal mnoho zkušeností, díky kterým mohu svým klientům nabídnout profesionální a komplexní služby ve světě realit. Mým cílem je poskytnout Vám služby té nejvyšší kvality. Budu Vám nápomocen při prodeji bytu, domu nebo pozemku. Pomohu vám najít bydlení podle vašich ...

Nabízíme Vám možnost seznámit se prostřednictvím fotografií s několika desítkami aranžmá, které jsme zhotovili pro různé slavnostní příležitosti. Zhotovujeme dle přání zákazníků: svatební kytice, ostatní svatební vazby (korsáže, přízdoby auta) výzdobu interiérů - hotely, obřadní místnosti, kostely dárkové kytice smuteční vazbu vazbu ze ...

Výroba a prodej - solární sprchy Prodej - solární sprchy Výroba - solární sprchy

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - zimní zahrady. Prodej doplňků: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Ing. Anna Marciánová provozuje zahradnické centrum, květinářství, zaměřuje se na zahradní architekturu a aranžování.

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - ovocné stromky, keře - okrasné keře, stromy - okrasné květiny, traviny - růže - trvalky - pokojové rostliny - thúje - listnaté dřeviny na živé ploty - vánoční stromky - substráty, hnojiva a chemie k rostlinám.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Služby: - pronájem nebytových prostor - pronájem kanceláří - pronájem konferenčního sálu.

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - okna - dveře - plastová, hliníková, dřevěná - žaluzie, sítě, parapety - výlohy - doplňky.

Kontejnery Šumperk. Prodej a doprava sypkých materiálů, přeprava strojů a stavebního materiálu, zemní a výkopové práce. Likvidace odpadu. Práce autojeřábem.

Prodej, montáž, projekce, servis, poradenská činnost, velkoobchod, maloobchod: - bazény venkovní, vnitřní - zastřešení bazénů, příslušenství - sauny a parní lázně - whirpooly a vířivé vany - úprava bazénové vody - měřící, regulační přístroje - vodní atrakce.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Dodávka, prodej, montáž: - interiérové a vnější bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohřevy bazénů. Vířivé vany. Infrasauny. Čerpadla.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...