Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Zpracování: - belgický hliníkový systém REYNAERS a ALIPLAST. Výroba, montáž: - hliníkové okna, dveře - zimní zahrady - posuvné dveře - prosklené střešní světlíky - prosklené fasádní systémy - prosklené interiérové příčky. Sídlo: - Brno - Zábrdovice, Příkop 838/6.

Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika: - sekačky - křovinořezy - travní traktory - sněhové frézy - malotraktory - travní frézy.

Půjčovna stavební a zahradní techniky: - drobná stavební mechanizace - vibrační desky a válce - hutní pěchy - čerpadla - brusky - malé elektrocentrály - zahradní mechanizace. - pásové bagry 1-1, 5 tuny

Prodej, realizace: - tepelná čerpadla - podlahové topení - stavby - doprava - klimatizace - obchod (zásobování velkoobchodů).

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Navrhování a realizace interiérů, PC vizualizace, architektonické a designové služby.

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

Velkoobchod: - květinářství, dárkové předměty, svíčky, umělé květiny, manufaktura.

Prodej, e-shop: - střešní krytiny - střešní okna - okapové systémy - klempířská výroba - topné kabely - stavební řezivo.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

-poradenská činnost /vyjma činností daňových, účetních, organizačních a ekonomických poradců/ -zprostředkovatelská činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nákup a prodej nemovitostí

Naše společnost je dodavatel stavebního systému Durisol - dřevocementových tvárnic, žebírkových stropů Velox, komínů a betonové střešní krytiny značky Leier. Dodáváme tento stavební materiál pro hrubou stavbu pasivních i nízkoenergetických domů: - dřevocementové tvárnice Durisol - žebírkové stropy Velox - komínové systémy Leier - betonová ...

Realitní kancelář. Služby: - realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - domy - byty - pozemky - nebytové prostory.

Společnost Prodám Za Víc s.r.o. poskytuje komplexní realitní služby.

Naše firma se specializuje na klempířské práce všeho druhu. Dále nabízíme pokrývačské a tesařské práce. Také provádíme rekonstrukce střech panelových domů, izolace, zateplení střech, dodávky a montáže střešních oken. Poskytujeme poradenství v oboru a cenovou kalkulaci. Naším cílem je především spokojený zákazník. Otevírací dobu ...

Curly servis s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, služby hodinového manžela a na správu a údržbu nemovitostí.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.