Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - střešní okna - venkovní rolety - markýzy.

Český výrobce ocelových dveří pro obytné kontejnery, dveří do bytových domů, garáží a sklepních prostor.

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Prodej, návrhy, šití: - české a německé záclony - závěsy - garnýže - bytový textil - prostěradla - polštáře - bambusové ručníky - povlečení - utěrky.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

Společnost VAPEE Morava s.r.o. se zaměřuje na pronájem skladů, přeskladňování zboží a manipulaci se zbožím. Máme vlastní volné skladovací prostory o celkové ploše až 10.000m2. Provozujeme také mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodopravu, přepravujeme větší zakázky a zajišťujeme také nadrozměrnou dopravu. Provozujeme běžné i celní sklady. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Prodej a montáž skla a výrobků ze skla: - stavební sklo - sklenářské práce - rámařské práce - izolační dvojskla - okenní fólie - prodej a montáž plastů pro stavebnictví, průmysl a reklamu - hliníkové konstrukce pro stavebnictví - zasklívání balkonů, lodžií - zimní zahrady, světlíky, pochůzná skla - prosklené stěny - celoskleněné ...

Stavební bazar Prodej, výkup: -stavební materiál: -střešní krytina -stavební železo, zdící materiály -obkladové a izolační materiály -elektromateriál -vodo-topo materiál, stavební chemie. Stavební Servis: - prodej nových PVC oken či Euro oken, dveří, střešních krytin, zdiva, komínových systémů, vybavení koupelen, dlažeb, ...

Velkoobchod, prodej: - květiny - řezané, pokojové, venkovní. Služby: - rozvoz řezaných květin, kytic v regionu Olomoucký kraj - připomínková služba - zařízení dárků, večeře, oslavy, květin.

Prodej: -stavebniny -stavební materiál -provádění staveb.

Společnost Plast Trade CZ, s.r.o. zabývá výrobou plastových výrobků. Naše plastové výrobky jsou použitelné jako žumpy, septiky, kanalizační revizní a přečerpávací šachty, vodoměrné šachty, různé armaturní komory, lapáky tuku a odlučovače ropných látek, čistírny odpadních vod nebo jako zásobníky pitné a užitkové vody. Nabízíme materiál pro ...

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

Výroba a prodej: - sedací soupravy - sedací nábytek - zařízení bytových i nebytových prostor na klíč.

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.