Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Plastové prosvětlovací desky na zastřešení pergol, přístřešků, světlíků, ramp, bazénů, ocelových hal, atd. Zahradní program: - skleníky - zahradní domky - vchodové stříšky - kompostéry - zahradní obrubníky Sortiment: - polykarbonát - desky komůrkové, trapézové, ploché, vlnité - plexisklo - sklolaminát - PETG - plastové okapy

Firma Petr Uvízl se zaměřuje na realizaci zahradních koupacích jezírek a zahradních dřevostaveb jako jsou altány, pergoly či opalovací mola. Zajistíme kompletní realizaci zahrady dle Vašich představ. Zakázky realizujeme převážně v okresech Prostějov, Olomouc a Přerov, ale jsme schopni pracovat i v rámci celé České republiky. Zakázková výroba, ...

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Sortiment: -řezivo -palubky -překližky -OSB desky -sololit -MDF desky -hobra -dřevotříska -lamino, dýha, cetris -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -podlahy -parapety -okna, dveře -dřezy.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Výroba: - dlažby - betonové prvky.

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Prodej, montáž: - stavební i interiérové prvky - plastová okna - garážová vrata.

Prodej: -materiály pro výrobu nábytku -dřevotřískové desky, surové, laminované, dýhované -OSB desky, překližky stavební, truhlářské, pracovní desky, parapety vnitřní -dřezy-Franke, Alveus -drátěný program Mivokor -palubky obkladové, podlahové -dveře dyhované SAPELI, hladké, foliované, protipožární -nábytkové kování ...

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

VELT okna a dveře. Dodávka, montáže: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná eurookna - vchodové dřevěné dveře - zimní zahrady - garážová vrata.

Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Prodej, stavba a realizace: - teplovzdušné krby - krbová kamna na dřevo i uhlí. Výroba krbů na zakázku.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)