Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Pořiďte si vyhřívaný koupací sud, který bude stylovým doplňkem vaší zahrady. Vodní lázeň si vychutnají děti i dospělý. Na jejich výrobu a prodej se zaměřuje Robert Coufal. Proč jsou Sudmania koupací sudy dobrá volba - výhody - pevný a kompaktní horní lem je vyrobený z masivního dřeva - izolované stěny (pro rychlejší výhřevnost vody a udržení ...

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

BYT A SERVIS, družstvo Olomouc se zabývá správou a provozem bytových domů a nebytových prostor. Nabízíme komplexní služby správy a provozu bytových jednotek. Zajišťujeme ekonomickou agendu v oblasti spravovaných jednotek, která zahrnuje administrativní činnosti a právní úkony jako je např. vedení účetnictví, evidence vlastníků a uživatelů ...

Prodej, e-shop: - designové bytové doplňky, hodiny, dekorace na zeď, květináče, ...

Maloobchod: - sádrokartony - tepelné izolace - stavební chemie - stavební nářadí - spojovací materiály - zateplovací systémy.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Firma Jiří Grus se zabývá prodejem, montáží a servisem garážových vrat. Jsme autorizovaným prodejcem vrat Doorhan a Wisniovski. Další naši aktivitou je výroba bran. Sídlíme v obci Pňovice, okres Olomouc. Prodej, dodávka, montáž, servis: - garážová vrata - sekční garážová vrata - výklopná, rolovací garážová vrata - dvoukřídlá garážová ...

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

- Kuchyňské a vestavěné skříně na miru - nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - nábytek

Služby: - poradenství v oblasti nemovitostí, hypoték a financí.

Zahradnické a teréní práce - sečení travnatých ploch.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Prodej: - elektroinstalační materiál - vázací pásky pro výrobu kabelových svazků - bužírky - samolepicí pásky pro elektrotechniku

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Schrothův dům, pronájem: - bytové, nebytové prostory, kanceláře.