Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Elektromontáže: - průmyslových hal, závodů - občanská a bytová výstavba. Výroba: - průmyslové rozvaděče - domovní rozvaděče. Projekty.

Služby: - správa a údržba nemovitostí

Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Služby architekta. Projekční kancelář. Služby: - projekční práce, projekty - návrhy interiérů - architektonické studie.

Oprava, servis: - varná technika MORA, GORENJE - vestavné varné desky samostatné - vestavné varné desky závislé - vestavné trouby - odsavače par i volně stojící sporáky

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Realitní činnost: - byty - domy - komeční prostory - služby realitního makléře

V interiérovém studiu HANÁK OLOMOUC nabízíme nábytek českého výrobce HANÁK NÁBYTEK v moderním i rustikálním provedení – kuchyně, stoly, obývací pokoje, ložnice, šatny a šatní skříně, nábytek do dětských pokojů i pracoven, interiérové dveře. Poradíme vám s výběrem nábytku i dalších zařizovacích předmětů, vypracujeme návrhy a vizualizaci interiéru ...

Výroba, prodej: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchyňské odsavače par - plynová topidla - vestavné spotřebiče - trouby, varné desky, mikrovlnné trouby - elektrické zásobníkové ohřívače vody - sklokeramické desky.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Pronájem profesionální osvětlovací a ozvučovací techniky včetně instalace a obsluhy během hudební produkce. Městské a obecní slavnosti, koncerty, zábavy, firemní večírky, dětské pořady, módní přehlídky i s rozměrným molem a ostaní eventy na klíč. Originální oldies párty ve vybraném stylu, na přání možno i s analogových gramofonů! Pronájem ...

Výroba: -nábytek na zakázku (kromě kuchyní) -interiéry na zakázku.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Prodej: - kuchyňské vybavení a nábytek - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Realitní kancelář ORKA působí bez přestávky na olomouckém realitním trhu již od roku 1997. Zná velmi dobře místní realitní poměry a díky mnohaletým zkušenostem se její realitní makléři dokáží perfektně zorientovat v jakékoliv problematice týkající se bydlení, včetně právní a finanční problematiky. Pracovníci dokáží rychle reagovat i na akutní ...