Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Prodej: - elektroinstalační materiál - videstudio EVIS.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Společnost ELMET TRADE se zabývá distribucí a prodejem ohřívací techniky značky Elektromet v České republice. Jedná se hlavně o kotle na tuhá paliva, bojlery, ohřívače vody, solární výměníky, akumulační nádoby, solární systémy, solární kolektory, automatické kotle či kotle na pelety.

Návrh, realizace, stavba: - krby, krby bez komínů - teplovodní, teplovzdušná, kachlová kamna. Maloobchod, prodej: - krbové vložky - krby, kamna.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníku, která provádí profesionální kamenické a dlaždičské práce. Zajistí vám dodávku obrubníků, dlažebních i žulových kostek, odseků, krajníků, kamenných dlažeb či schodů a také mozaiek. Díky spolupráci s odborníky, architekty a zkušenými dělníky realizuje zakázky v Olomouci, Brně, Ostravě nebo Zlíně, ale také ...

Svět koupelen - Koupelnový svět. Prodej, e-shop: - vybavení koupelen - koupelnové doplňky - návrhy koupelen.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Dodávka, montáž, prodej: - brány (jednokřídlové, dvoukřídlové, posuvné, samonosné) - vrata (sekční, výklopná, rolovací) - markýzy, předokenní rolety, žaluzie, stínící technika - sítě proti hmyzu na okna a dveře.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Prodej - keramické obklady a dlažby - stavební keramika.

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Výsadba a realizace zahrad, průmyslových areálů, hrobů. Okrasné zahrady.

E-shop - reklamní textil - trička s celobarevným digitálním tiskem - foto polštářky.

Prodej pravých přírodních kamenných dýh a folií ( monolitických kamenných velkoplošných obkladových plátů ) z proměněných hornin.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Provádíme: - revize elektroinstalací, el. spotřebičů a ručního nářadí, hromosvodů. - projekty elektro - školení vyhl. 50/1978 Sb. - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV - výroba rozváděčů - elektroinstalační práce.

Dodávka, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - chladírenská technologie a čističky vzduchu.