Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Služby - architektonická činnost - projekční činnost - projekce staveb i interiérů - inženýrská činnost.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Provozování kulturních, kulturně vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování ...

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Zemní práce bagrem - 5 tun na gumových pásech a kolovým nakladačem 4 tuny Sekání trávy strojem, čištění toků, opravy komunikací uskladnění sutí, nakládání s odpady přeprava kontejnerů 4 tuny prodej štěrků, písků, betonářských štěrkopísků manipulace dřeva na skladě vlasrní areál v Javorníku poblíž vlakového nádraží

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Opravy, servis: - elektromotory - čerpadla oběhová, kalová - ruční nářadí. Možno i expresně do 24 hodin.

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tělesné výchovy a sportu -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a ...

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ubrusy damaškové, teflonové, vánoční - povlečení damašek, bavlna, krep, satén - povlečení prodloužené, francouzské - hotelový a restaurační textil - přehozy, přikrývky, prostěradla, ručníky, osušky, záclony.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Realitní kancelář AGENT REAL, s.r.o. se sídlem v Šumperku působí od roku 2003. Obvyklá provize za zprostředkování prodeje nemovitostí činí 3-4% a zahrnuje právní služby advokátní kanceláře, vypracování daňového přiznání pro daň z převodu nemovitostí, poplatky na katastru nemovitostí a pomoc s vyřízením hypotečního úvěru. Řešíme i nemovitosti ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací služby -Realitní činnost -Hostinská činnost

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.