Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PM Space realizují komerční interiéry

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce práce, servis plynových spotřebičů

Kontra s.r.o. zajišťuje služby s nájmy nemovitostí - péče o Vaše nemovitosti, zajištění nájemce a další.

Zahrady na klíč. Projekty Realizace Údržba

AL Pergoly s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku hliníkových pohyblivých pergol.

Společnost Agrární půdní fond s.r.o. je tým realitních makléřů a obchodníků se zemědělskou půdou, specializují se především na investice do zemědělské půdy. Jsme členem skupiny společnosti APF Group.

Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Hledáte truhlářství, které promění váš domov v oázu pohody a stylu? Petr Nejezchleba je vaše řešení! Nacházíme se na adrese Praskova 1081/12, Olomouc, a jsme mistři ve výrobě nábytku. Ať už sníte o dokonalé kuchyňské lince, útulné ložnici, praktických vestavěných skříních, nebo si přejete oživit svůj zahradní prostor zahradním nábytkem, my to pro ...

Společnost BullMarc Stavby, s.r.o. byla založena v roce 2004 a nabízí realizaci obkladů a pokládání dlažeb. Sledujeme nejnovější trendy a při své práci využíváme nové technologie i staré dobré kvalitní postupy. Jsme perfekcionisté a rádi si s prací hrajeme, aby výsledek byl co nejlepší. Naše firma, BullMarc Stavby, s.r.o., se specializuje ...

Výroba, servis: - samoregulační technologie topnými kabely. Domovní i průmyslové vytápění, ohřevy, temperace. Projekce, dodávka, montáž, revize.

Inovativní systémy elektrického vytápění. Prodej termostatů, infrapanelů, přímotopů, zářičů, příslušenství, velkoobchod.

Výroba: - plynové kotle - průtokové ohřívače - nástrojářské práce - obrábění.

Architektonická designérka - návrhy, studie interiéru, 3D vizualizace - design interiérů i exteriérů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. provozuje eshop s dětským zbožím, kosmetické a drogistické výrobky, potřeby pro sport a volný čas, potraviny a dekorace pro domácnost.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

E-shop a kamenná prodejna v Olomouci s LED svítidly. Prodáváme LED světlení do interiéru i exteriéru. Sortiment zahrnuje LED pásky, žárovky, zdroje, ovladače, podlahové a závěsné. nouzové led pásky a svítidla a další produkty.