Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Dřevěné truhlíky na míru: - obaly na truhlíky - květináče - bytové doplňky. Květinové aranžmá truhlíků, dekorace.

Výroba, prodej a montáž - plastová okna, dveře a zimní zahrady.

Služby: - kancelářské a nebytové podkrovní prostory k pronájmu - restaurace - společenský sál

Realitní kancelář: - nemovitosti- koupě, prodej, pronájem.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej, dodávka: - trubní systémy, vodovodní, kanalizační potrubí a tvarovky z tvárné litiny s polyuretanovou vystýlkou pro vodohospodářské stavby (zastoupení firmy vonRoll hydro) - technologie a přístroje pro vyhledávání poruch a water management (pro detekci úniků vody a pro vodní management), zastoupení firem WAGAMET a Halma Water ...

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Služby: - stavební projekce - architektura

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí - pronájem nebytových prostor - výstavba rodinných, bytových domů - znalecké posudky - právní poradenství - rekonstrukce bytů, nemovitostí.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Stavební, havarijní, zahradní, provozní servis. Inženýrská činnost.

Zakázková výroba. Stoly, židle, bary, okna, dveře, obklady, skříně, postele, linky, schodiště, pergoly, ploty, terasy atd...

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Stavebniny: - zdící materiály - obklady, dlažba - izolační materiály - sádrokartony

Služby: - pronájem reklamní plochy v Olomouci.

Rodinná firma kamnářství Hřebíček provádí prodej a stavbu krbů a kachlových kamen včetně krbového obložení. Také zajistíme ekologické vytápění celého domu. Stavba a prodej: - kachlová, krbová kamna a sporáky - krby - krbové obestavby, obložení (mramor, břidlice, pískovec, opuka, cihla, kachle) - krbové vložky včetně komponentů. Také ...