Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Značkové designové studio Gorenje kuchyně Olomouc. Poskytujeme komplexní řešení Vaší kuchyně od návrhu až po realizaci. Prodáváme nábytek i spotřebiče předního evropského výrobce, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Specializovaná prodejna barev a laků: - malířské a natěračské potřeby - tónování odstínů barev i omítek pro exteriér a interiér - stavební chemie - míchání autolaků a prodej autokosmetiky - plnění sprejů.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Nabízím výrobu okrasných kovaných plotů, branek, vrat, zábradlí, krbů, krbového nářadí a košů a jiných kovaných doplňků.

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Prodej, montáž, servis: - kanadská krbová kamna a krbové vložky firem PACIFIC Energy a REGENCY Fireplace Products.

Sitech Provádíme kompletní servis oken a dveří. Opravy a renovace dřevěných Euro–oken, plastových oken a střešních oken Velux. Dodáváme a montujeme horizontální žaluzie, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, textilní roletky, vertikální žaluzie, plisé a jiné doplňky.

RKOkna - dřevěná okna a dveře. Výroba, montáž, komlexní dodávka: - dřevěná okna (eurookna) a dveře - euro 68/78 softline - zimní zahrady - garážová vrata - parapety - žaluzie - rolety a sítě.

Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Výroba, distribuce, eshop: - vodovodní baterie Raf všechny typy.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Prodej stavebních materiálů souvisejících s výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů včetně instalaci vody a topení, dále pak prodej vodo-instalatérských a topenářských materiálů a zařizovacích předmětů renomovaných značek.

Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001. Velkoobchod, maloobchod: -značkové keramické obklady a dlažba -systémová stavební chemie -stavební a obkladové profily -vodovodní baterie -sanitární keramika -vany, sprchové kouty -profi nářadí -návrhy koupelen na PC -nářadí pro zedníky a obkladače. U velkoobchodních zakázek ...

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...