Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realizace zahrad Výroba - pergoly - altány - dřevěné zahradní stavby Návrh, realizace - zahradní a koupací jezírka - okrasné zahradní biotopy, potůčky, gejzíry

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - ordinace lékařů Řemesla, služby - truhlářské a stolařské práce

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.

Pronájem nebytových a reklamních ploch.

Značková prodejna MONARC. Maloobchd, prodej: - kuchyňské linky - sektorový nábytek - PC stoly, jídelní stoly, TV stolky, konferenční stolky - skříně, police, regály - židle kuchyňské, kancelářské, barové - sedací soupravy, čalouněný nábytek křesla - postele-dřevěné, kovové -matrace. Sídlo firmy: - Úsobrnská 458, 56944 ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti správy bytových a nájemních domů, zajištění veškerých služeb pro společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví SVJ a veškeré agendy spojené se správou nemovitostí. Nabízíme vymezení jednotek v budově prohlášením vlastníka a zakládání společenství vlastníků.

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Péče o zahrady: - stříhání živých plotů - sečení a zakládání trávníků - práce s motorovou pilou - chemická, mechanická likvidace plevele - mulčování - realizace zahrad - návrhy zahrad - údržba zahrad.

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní ...

Kontejnerová doprava: -kontejnery 3-9 m3 -odvoz suti, objemného odpadu -dovoz písku, betonu, štěrku -zemní práce UNC, traktorbagr -přeprava manipulační techniky. Realizace zámkových dlažeb.

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Stavební práce: - horkovody - parovody - tepelná zařízení. Stavební dvůr: -Olomouc, Na zákopě 2, tel./fax:585313525 -Olšany u Prostějova 66, tel.:602708492

Internetový obchod, eshop, prodej: - kancelářský, sedací nábytek. Obchodní zastoupení výrobců kancelářského sedacího nábytku Alfa nábytek ( Interier Říčany a. s. ) Obchodní zastoupení RIM s. r. o., Antares a. s. . Zdarma 3D návrhy interiérů. Atypická výroba na míru. Zajištění dopravy zboží k zákazníkovi a montáže nábytku.

Služby: - grafické řešení a výroba včetně montáže - zdarma 3D návrhy včetnně kalkulace.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.