Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Prodej a pronájem - domy - vily - byty - chaty - rekreační objekty - nájemní domy - pozemky - komerční prostory - garáže - zemědělské objekty - historické objekty.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Montáž: -centrální vysávací systémy AXPIR.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Nákup a prodej: - pivní kosmetika - matrace - postele - textil (bytový, dětský) - ložní prádlo - polštáře - deky - peřiny - utěrky - prostěradla.

Vzorkovna: - interiérové dveře - obložkové zárubně - dřevěné dveřní rámečky.

Prodej: - elektromateriál a rozvaděče - přístroje - instalační technika - kabely a příslušenství.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Stavební činnost, montáž staveb na klíč - sádrokartonové konstrukce - příčky, stropy, minerální podhledy. Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - elektroinstalace - vodo-topo - zateplování budov - dodatečné přiteplovaní již zateplených budov energetický štítek

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Prodej chovatelských potřeb, e-shop: - akvaristika - teraristika - technika do zahradních jezírek - krmivo - neviditelné obrubníky - čerpací technika.

Vydávání zásilkového katalogu a internetového obchodu s oblečením a doplňky.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.

Dřevovýroba na zakázku: - zahradní nábytek - pergoly, altánky - zastřešení studen, rumpály - dřevěné hračky - houpačky, prolézačky - servírovací tácy - zábradlí, přístřešky, ploty - selský styl.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Prodej: - dveřní stříšky - polykarbonátové desky - průmyslové obloukové světlíky - oplocení rodinných domů a firem. Výroba a montáž: - přístřešky - stříšky - zastřešení pergol, zimních zahrad.

Stavitelství Prodej: - stavební materiál. Stavební práce.