Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Instalatérské práce. Plynoinstalace, plynařské práce. Oprava, servis: - plynové kotle. Výroba: - technické plyny..

Železářství. Prodej: - železářské zboží - nářadí. Cyklo prodejna. Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby - cyklodíly - cyklopříslušenství.

Ruční výroba: - dekorativní, úsporná elektrická svítidla z přírodních materiálů.

Tesařství. Pokrývačství Práce: - tesařské, pokrývačské: - zhotovení krovů, krovy - montované střechy - šalování - zednické - elektroinstalace, elektromontáže. Montáže, instalace: - plastová okna.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Stolárna, stolařství. Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - interiérový nábytek - kuchyně, kuchyňský nábytek.

Projekce, realizace, údržba zahrad, jezírek okrasných i koupacích. Osazování hotových jezírek, potoků, rybníků, čistíren odpadních vod. Poradenství, řešení problémů s řasami. Velkopěstírna -bahenní rostliny, skalničky, traviny, lekníny, léčivky. Prodej - technologie do jezírek.

Kovovýroba. Výroba: - kovové ploty, plotová pole. Pneuservis. Prodej, opravy, výměna, přezutí: - pneumatiky u osobních a dodávkových vozidel. Autoservis. Opravy, výměny: - oleje a filtry u osobních i nákladních automobilů - brzdy, ložiska, tlumiče, výfuky. Automyčka.Ruční mytí vozidel. Autodoprava. Prodej, instalace, ...

Prodejní galerie výtvarného umění spojená s klubovou činností.

Dodávka, montáže, demontáž: - zimní zahrady, zastřešení bazénů z kvalitního německého profilu Gealan.

Realitní kancelář, reality. Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů, byty - domů, domy - nebytové prostory - kanceláře - garáže. Výkup nemovitostí. Služby: - zajištění financování. - poradenství. - znalecké posudky. Frenčízingové sdružení fyzických osob. Působnost: - Moravskoslezský kraj - Zlínský kraj - Olomoucký ...

Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Nákup a prodej - zboží - pro domácnost Řemeslná výroba - vánoční a velikonoční aranžování a dekorace Prodej na výstavách - pro zahrádkáře.

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Velkoobchod, maloobchod: - obklady, obkladačky, dlažba, dlažby - sanitární keramika, baterie - lepící spárovací hmoty - sprchové kouty - koupelnové studio. Stavební činnost: - železobetonové konstrukce - zednické práce.

Výroba, prodej: - parketová mozaika - dubové parkety - průmyslové parkety. Provozovna: Klimšova 750 735 41, Petřvald

Práce: - stolařské - stolárna - truhlářství - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - pergoly, zahradní posezení.

Prodej, servis: -sekačky -zahradní traktory a ridery -kultivátory, vertikutátory -motorové kosy a vyžínače -řetězové pily -drtiče a kompostéry -plotové nůžky, sběrače listí -zahradní grily -krbová kamna -bazény -čerpadla -sněhové frézy -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace - zakládání zeleně - terénní úpravy - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Spirax Sarco je přední světový výrobce armatur a zařízení pro parokondenzátní systémy i jiné technické plyny a kapaliny. Působí v oblasti vybavení, řízení, regulace a měření v systémech páry a kondenzátu a dalších průmyslových médií.

Výroba, prodej: -termoizolační zdící tvárnice TermoBlok ML. Výroba stavebních materiálů: -překlady -TERABLOK ML -dozdívací cihly, věncovky -stropnice, stropní nosníky -plotové sloupky, zákrytové stříšky, betonové ploty. Provozovna: Selské náměstí 58 Olomouc 77900

Realitní kancelář Reality Naděje zajišťuje prodej a pronájem nemovitostí - rodinných domů, bytů, pozemků a komerčních budov včetně komplexního právního servisu. Pro prodávající jsou naše služby zdarma a pro kupující zajistíme dle potřeb i financování nemovitosti.