Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Realitní kancelář. Prodej, nákup, pronájem: - bytů - zemědělských objektů - chalup - rodinných domů - nebytových prostor.

Kamenný obchod: - železářství - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby pro kutily, řemeslníky, zahrádkáře, byt, dům i zahradu - nářadí, spojovací materiál, zahradní stroje, vrtáky, tmely, montážní pěny, ochranné pomůcky.

Dodávka, montáž: - plastová okna - eurookna - garážová vrata - plastové dveře.

Technické služby: - opravy a čištění komunikací a chodníků - výsadba a údržba zeleně.

Výroba a prodej: - topné elektrické systémy - sálavé topné panely - stropní /C/ nebo podlahové /F/ topné fólie - přímotopné elektrické konvektory - topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití -přímotopné konvektory.

Dodávky, montáž, servis, opravy: - plynové kotle - elektrické kotle - kondenzační kotle - průtokové ohřívače - teplovzdušné klimatizační agregáty.

E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Nábytek Elegance - moderní, designový nábytek vysoké kvality. Vybírat lze vše od sedací soupravy až po postele či dětský nábytek. V sortimentu také kuchyňské linky za velmi nízké ceny. Při objednávce nad 15 tisíc doprava zdarma.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Prodej, e-shop: - ruční i elektrické nářadí, obráběcí a užitkové stroje.

Eshop: - dětský nábytek - nábytek do domácnosti - obývací stěny - zahradní nábytek - kancelářský nábytek.

Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Prodej a servis: - lesnická a zahradní technika značek Jonsered a Husqvarna.

Prodej, půjčovna, pronájem: - nářadí - elektrické ruční nářadí - malé a střední stavební mechanizace.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.