Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PACÁK REALITY s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a pronájem nemovitostí, zajištění financování a na odhady tržní ceny nemovitostí.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

FIMAT Reality s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost, prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Projekce, realizace a údržba veřejné zeleně, historických parků, krajinářských a ekologických ploch, zeleň firemních sídel, zeleň komunikací, rodinné zahrady a další.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

Michael Zdařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva a kovu.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitární keramika, vany, záchody, baterie, umyvadla. Koupelnové studio.

R1 Reality & Finance s.r.o. je realitní kancelář se zaměřením na bytové i nebytové prostory a zprostředkování hypoték a pojištění.

Prodej, e-shop: - originální sedací nábytek - závěsná houpací křesla - dětské sedací pytle, vaky - sedací pytle pro dospělé - taburetky.

Sakypaky s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a půjčování sedacích vaků a pytlů.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Internetový obchod se železářským zbožím

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...