Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
E-shop a kamenná prodejna v Olomouci s LED svítidly. Prodáváme LED světlení do interiéru i exteriéru. Sortiment zahrnuje LED pásky, žárovky, zdroje, ovladače, podlahové a závěsné. nouzové led pásky a svítidla a další produkty.

Zaměřujeme se na montáž vnitřních žaluzií a sítí proti hmyzu na plastová okna. Působíme v Olomouci a okolí. Nově od roku 2021 působíme také v Brně a okolí.

Prodej sezonních květin, dekorací apod. Realizace a údržba zahrad. Dekorování svateb, oslav, pohřbů atd.

OK PLAST Olomouc: Více než jen okna a dveře, váš partner pro domov od roku 1995. Od samotného zrodu v srdci Olomouce, rodinná firma Halouzkových, OK PLAST, přináší do vašich domovů nejen světlo a pohodlí, ale i kousek tradice. S více než čtvrtstoletím zkušeností, jsme se věnovali tomu, abychom vám poskytli to nejlepší z oblasti plastových oken ...

Prodej: - italský nábytek a kuchyně - nejširší nabídka kvalitních kuchyní - kvalitní dětský nábytek - historický nábytek (Chcesterfield, Biedermaier).

Maloobchod, prodej: - bytový a kancelářský nábytek - kožené sedací soupravy - čalouněné sedačky.

Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika - lesní technika - příslušenství - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Návrhy, realizace zahrad, zahradní architektura. Veřejná zeleň, údržba zeleně. Zahradnictví.

E-shop se samolepkami a dekoracemi na zeď. Originální samolepící dekorace na vaši stěnu do obyváku, ložnice, dětského pokoje, kuchyně i koupelny. v různých velikostech a barvách dle vašeho výběru. Vyberte si z širokého sortiment samolepek, dřevěných dekorací nebo obrazů.

Alex Tamburrino, sídlící v Olomouci, je renomovaný poskytovatel široké škály stavebních prací, specializující se zejména na zednické práce a pokládku zámkové dlažby. S dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem firma nabízí komplexní řešení v oblasti výstavby rodinných domů, realizace bazénů a inženýrských sítí. Důraz na kvalitu a spolehlivost ...

Provoz e-shopu Hravá Tužka, kde prodáváme omalovánkové polštáře s motivy pro holky i kluky. Zákazníci zde najdou i široký sortiment fixů na textil.

Firma z Olomouce, která se specializuje na výrobu pvc a hliníkových oken, interiérových a bezpečnostních dveří, garážových a průmyslových sekčních vrat, zábradlí a interiéru na míru (požární stěny, zahradní pergoly).

Prodej a montáž stínící techniky v Olomouci. Zaměřen a instalace rolet, žaluzií, markýz ale také sítí proti hmyzu.

Zahradní projektant v Olomouci. Projekce okrasných a užitkových zahrad, předzahrádek. Návrhy zeleně u firemních, průmyslových a obchodních objektů. Veřejná zeleň. Revitalizace a rekonstrukce stávajících zahrad.

Architektonické studio. Kreativní tým architektů a projektantů.

Firma se zabývá realizací interiérů na míru. Zajistíme i interiérové stavební úpravy.

Hledáte truhlářství, které promění váš domov v oázu pohody a stylu? Petr Nejezchleba je vaše řešení! Nacházíme se na adrese Praskova 1081/12, Olomouc, a jsme mistři ve výrobě nábytku. Ať už sníte o dokonalé kuchyňské lince, útulné ložnici, praktických vestavěných skříních, nebo si přejete oživit svůj zahradní prostor zahradním nábytkem, my to pro ...

Martin Vítek se specializuje na výrobu kuchyňských linek, interiérových dveří, vestavných skříní, postelí a schodů.

Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Hledáte odborníka na prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky? Potom je pro vás tím pravým řešením firma BLOOM DIAMON s.r.o. - GrouwShop. Již od svého založení v roce 2010 se specializujeme na univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro různé segmenty zákazníků od jednotlivců až po velké ...

Internetový prodej bakterií pro domácnost a zahradu. Bakterie pro úpravy vody v jezírkách, na děšťovou vodu a rybnících, bakterie na zahradu a do půdy, bakterie pro septiky a jímky.

Autorizovaný prodej, servis, půjčovna: - stavební stroje - diamantové kotouče, stolové pily - řezače spár NORTON Clipper - vibrační pěchy a desky Atlas Copco DYNAPAC - elektrocentrály - ATS záložní zdroje HONDA, MEDVED - mobilní kompresory a generátory Atlas Copco - kladiva Milwaukee KANGO - rozbrušovací pily a jádrové vrtání Husqvarna - ...

Dřevostavby. Roubenky. Mobilní dřevodomky. Prodejce ručního nářadí Mafell.

Návrh interiérů rodinných domů, bytů a veřejných prostor. Vizualizace fasád rodinných domů a bytové zástavby.