Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Distribuce, servis, montáž čerpací a závlahové techniky: - čerpadla SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Výroba nábytku, stolařství. Komplexní dodávky interiérů: - studentské ubytovny - hotely - domovy důchodců - administrativní budovy.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Truhlářství. Prodej: - palubky, lišty - palubky.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Výroba, montáž: - horizontální a vertikální žaluzie - sítě proti hmyzu - textilní roletky - markýzy.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Prodej: - nerezové nádobí - kuchyňské potřeby - elektrospotřebiče FAGOR.

Vratové centum. Prodej: - vrata - brány - mříže - závory - pohony - kování.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotelny - kogenerační jednotky - kotelny na biomasu - černé plynové zářiče - tepelná čerpadla - potrubní rozvody.

Prodej: - stavebního materiálu. Přeprava nákladními automobily vybavenými manipulační technikou.

Narex-servis-prodej Autorizovaný prodej, servis: -elektronářadí, příslušenství výrobků NAREX Česká Lípa, a.s. -zahradní technika -průmyslové vysavače -záruční i pozáruční opravy. Další provozovny: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pá 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Maloobchod: - bytový textil. Sortiment: - dekorativní povláčky - deky, přehozy - tkané koberce - ložní prádlo - přikrývky, polštáře - ručníky, osušky, župany - ubrusy - vlněný program - záclony, závěsy.