Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Internetový prodej zahradní techniky.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - bezpečnostní a úklidové služby

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Prodej: - interiérové a exteriérové dveře - zárubně - kování - dřevěná EURO okna.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

MP nábytek Šternberk Výroba na zakázku. Prodej: -zahradní kovový nábytek. Čalounictví, čalounické práce. Provozovna: - Bělkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Přikryl.

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - stínící technika - rolety, japonské stěny - zasklívání balkonů a lodžií - rolovací garážová vrata.

Na realitním portálu DomyBytyPozemky.cz naleznete více než 100.000 nabídek nemovitostí ke koupi i pronájmu z celé České republiky, nejen z databází realitních kanceláří. Ať už hledáte byt, novostavbu nebo dům pro bydlení, pozemek pro stavbu nebo chcete podnikat a pronajmout si obchod či kancelář, neváhejte navštívit naše stránky www.dbp.cz.

Naše činnost se zaměřuje na dvě hlavní oblasti. První jsou úklidové služby: - Jednorázové i pravidelné - úklid domácností - úklid bytů i domů - úklid vchodů a společných prostor vlastníků bytových jednotek - úklid kanceláří, pracovních hal, restaurací i hotelů Druhou je správa nemovitostí: - Správa bytů - pronájem nemovitostí - ...

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Návrhy, prodej, montáž, poradenství: - plotové pletivo, ploty včetně příslušenství - oplocení pozemků v zemědělství, lesnictví - oplocení sportovišť, zahrad, rodinných domů, průmyslových objektů a parků. Produkty: - poplastovaná pletiva - pozinkovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry komaxit - sloupky a vzpěry ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Prodej: - stavební materiál. Pobočka: - Prostějov, Jeseník, Šumperk.

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Prodej: - radiátorové armatury - kolte - ohřívače vody - radiátory - solární systémy.

Výroba: - okrasné zahradní betonové obrubníky - betonové prefabrikáty a maxi květníky - kreativní betonové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolamínátový výrobky, modely, formy - plastové lité modely, formy a výrobky - zámečnická výroba

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Prodej, montáže, poradenství: - plotové pletivo a příslušenství - poplastovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry - brány a branky.

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.