Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavba, dílna, zahrada: - stavebniny - dřevo - dlažba - obklady - sanita - zahrada - tapety - barvy, laky - železářství, nářadí, kování - elektro, svítidla - dekorace a bytové doplňky.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Prodej - žaluzie vertikální a horizontální - rolety venkovní a předokenní - rolety do střešních oken - sítě proti hmyzu Prodej - markýzy

Zahradnické služby Dodávka - zahradnický sortiment

Prodejna prezentuje díla a výrobky českých výtvarníků. Najdete zde užitnou keramiku, díla jen pro potěchu oka (andělé, ptáčky, kočky a jiné. Dále máme autorské šperky, obrázky a kachle na stěnu. Nově prodáváme dřevěné andílky, ptáčky, marionetky. Vyberete si i přání a drobné dárky.

Zámečnictví. Dodávka, montáž: - zasklívací systémy pro lodžie. Kovovýroba: - balkonové a zahradní grily - mříže - zámečnické práce - zábradlí - schody - vrata.

Prodej, e-shop: - plynové kotle - plynová topidla - průtokové ohřívače vody. Provádíme montáž, servis a revize plynových zařízení.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - zdící materiály - suché maltové směsi - keramické obklady a dlažby - betonové výrobky - izolační materiály - stavební chemie.

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Návrhy, realizace: - zahrady - zahradní jezírka - skalky - rostliny - trávníky - zahradní trávníky - okrasné rostliny - koupací biotopy.

Dodávka, montáž : - centrální vysavače HUSKY, - podlahové konvektory Möhlenhoff, - podlahové a stěnové topení, - solární systémy, - tepelná čerpadla, - TERMOPOHONY.

Vzorkovna: - interiérové dveře - obložkové zárubně - dřevěné dveřní rámečky.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Vydávání zásilkového katalogu a internetového obchodu s oblečením a doplňky.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Prodej, dodávka: - kancelářský nábytek - kancelářské židle, křesla - nábytek pro školy - nábytek pro mateřské školky - vybavení jídelen - koberce - sedací soupravy - válendy.

Dřelub - zakázková výroba z lamina a masivu: - schody - dveře včetně zárubní - altány a pergoly - kuchyně - nábytek - pokládka plovoucích a dřevěných podlah - restaurování starého nábytku.

Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Ruční výroba: - dekorativní, úsporná elektrická svítidla z přírodních materiálů.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.