Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

Internetový obchod s měřícími přístroji, zdroji, nabíječkami, měniči, nářadí pájení apod.

Firma se zabývá prodejem a pronájmem vakuových přísavek a manipulátorů pro pohodlnou pokládku dlažby, betonu a dalších prvků.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Realizace: - zelené střechy - střešní zahrady - sadové úpravy.

Výroba: - vodovodní baterie pákové, klasické, termostatické, speciální senzorové - zařízení pro masážní boxy.

Maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - šrouby - matice - podložky - pojistné kroužky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba dle výkresu na CNC soustruzích i atypy.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

SIMPLY INSULATION s.r.o. je stavební firma - zateplování fasád, montáže plastových oken a dveří, omítek, dekorativních omítek.

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Realitní kancelář AndraReality se zaměřuje na prodeje a pronájmu bytů, domů a dalších nemovitostí pro Olomoucký kraj. Dále poskytuje Dále poskytuje finanční, právní a projekční služby, konzultace investičního záměru.

Firma se zabývá návrhem a realizací interiérů. Zajišťuje také výrobu na míru v okolí Olomouce.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Firma Forkey, s.r.o. zajišťují poradenství a konzultace v rámci interiéru