Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Obkladačské práce a stavba krbů Prodej kamen a krbových vložek a veškerého materiálu ke krbům Stavba: krbů, montáž kamen, komínů

Výroba, prodej: - vchodové dveře - skla a vitráže - dveřní výplně - plastové a hliníkové dveře.

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Výroba, montáž: - hlinikové zimní zahrady - hliniková okna. Doplňkový sortiment: - stínící technika - topení do zimních zahrad.

Velkoobchod Čerpadla: -pro energetiku, vodní hospodářství, chemický průmysl, stavebnictví, potravinářství, zemědělství -ve všech konstrukčních velikostech a materiálových provedeních. Armatury pro všechna průmyslová odvětví

Klempířství a pokrývačství Olomouc Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -zednické. Střechy: -kompletní dodávka -opravy, rekonstrukce -hydroizolace. Rýna, rýny: -nátěry a čištění. Fasády: -nátěry a opravy. Přívěsné montážní plošiny Půjčovna montážních plošin 16-25m

Koupelny CZ: - rekonstrukce bytových jader - práce obkladačské, instalatérské, zednické. Prodej: - vodovodní baterie - sanitární keramika - obklady, dlažba.

Výroba, stolařské práce: - dřevěná vrata - stavební truhlářství - dřevěná eurookna - kastlová okna - dřevěné dveře - dřevěné schody Opravy - repase oken a dveří

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Kovovýroba, zámečnictví: - vrata, dveře - brány - stavebně zámečnické práce. Truhlářské práce: - výroba palubek - hoblování trámků, desek - výroba přepravních beden - výroba pergol - výroba nábytku

Prodej, montáž: - žaluzie interiérové - vestavěné skříně - rolety - plovoucí podlahy - shrnovací dveře - fotovoltanické elektrárny. - markýzy - sítě proti hmyzu - venkovní žaluzie - japonské stěny.

Zabýváme se montáží podlah výhradně z přírodních materiálů, z rostlého dřeva i masivních vícevrstvých podlahovin a přírodního linolea. Montáž, renovace, pokládka, pokládání podlah z dřevěných materiálů: - pokládka dřevěných podlah včetně přípravy podkladů - dubové podlahové palubky, palubkové (prkenné) podlahy - vícevrstvé plovoucí ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Prodej nábytku českých výrobců: - židle a stoly - sedací soupravy - obývací stěny, ložnice - matrace - masivní nábytek. Výroba: - kancelářský nábytek - stoly, stolky, komody, vestavné skříně - kanceláře - kuchyňské linky. Čalounické práce.

Tesařské práce: - výstavba - masivní dřevostavby roubenky, sruby - krovy - pergoly - altány - přístřešky. Pokrývačské práce. Montáž - střešní okna VELUX, FAKRO.

Prodej - nátěrové hmoty Aplikace veškerých nátěrových hmot Specializovaný obchod - drogerie Specializovaný obchod - papírenské zboží Prodej - pyrotechnikarealizace - ohňostroje

Výroba, dodávka, montáž, servis: - automatické dveřní systémy, dveře, garážová vrata - videosystémy - plastová okna. Elektroinstalace. Zámečnické práce. Umělecké kovářství.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.

Nabízíme: -vířivky -bazény, masážní, vnitřní bazény -zastřešení bazénů.

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Výroba - hliněné cihly - omítkové směsi