Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velký výběr koberců, vinylových a PVC podlah, dřevěných a korkových podlah a marmolea. Nabízíme pokládku a renovaci starých podlah. Jsme přímí dovozci originálních moderních kusových koberců z Indie. Nabízíme originální řemeslné interiérové doplňky. Návrhy interiérů dle FENG SHUI včetně realizace.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Podlahářství Renovace parketových podlah.

E-shop: - Tescoma (kuchyňské vybavení) - RC modely (letadla, auta, lodě, na dálkové ovládání) - dílna (hydraulické nářadí, vrtačky, AKU vrtačky - zaměřovače.

Bazar: - použitý nábytek. Komisní prodej a výkup: - nábytek - elektro - nářadí - sportovní potřeby.

Komplexní vytápění pro rodinné domy pomocí obnovitelných zdrojů: - tepelná čerpadla - solární systémy - elektrické kotle - radiátorové topení - stěnové vyápění.

SMT - Stavební a měřící technika Prodej: - stavební a měřící technika značky Tusch, Leica, Topcon, Stabila a další - nivelační přístroje - teodolity - nivelační latě - měřická kolečka, měřící latě - lasery - řízení zemních strojů - úhloměry a sklonoměry - stolní pily na keramiku, dlažby, obklady - diamantové nástroje - elektrické ...

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Prodej, matrace: - polyuretanové - profilové - pružinové - taštičkové - z bio pěny - latexové.

Zakázkové šití: -záclony -závěsy -veškeré doplňky pro interiéry bytů, kanceláří, restaurací. Kompletní zakázky, zaměření, dodání garnyží, závěsných zařízení (včetně montáže). Široký výběr: -dovozové i tuzemské záclony -bytový textil.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Realitní společnost. Prodej, pronájem, koupě: - byty - domy - pozemky - komerční objekty

Prodej: - elektroinstalační materiál.

Dodávky: - přípravky na ochranu a výživu rostlin: - herbicidy - fungicidy - insekticidy - regulátory růstu - hnojiva listová a speciální.

Obchodní centrum Olomouc. Pronájem: -kanceláře.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ochrana majetku a osob - ostrahu objektů ( ostraha - průmyslové, stavební plochy a stroje, logistické areály, administrativní budovy, atd. ) - recepční a informační služba - zajištění instalace elektronických zabezpečovacích systémů ( EPS, EZS, kamerové systémy ) - správu a údržbu nemovitostí ( úklidový ...

Prodej: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Hala sedacích souprav Prodej: - sedací soupravy od tuzemských i zahraničních výrobců I. jakosti - otomany - křesla, taburety, sofa. Provozovna: - Žeranovská 8, Prostějov, tel.:585388161.

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Prodej, servis: - kompletní sortiment topné a varné techniky.

Výroba: - nábytek - kuchyně - vybavení interiérů - zakázková, sériová výroba. Vzorková prodejna: - Olomouc, Uhelná 3.