Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové, umělé - zahrádkářské potřeby - osivo, sadba - agrochemie - stromky - ovoce, zelenina.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí. Konzultace, poradenství. Oceňování nemovitostí.

Čistírna peří Výroba, šití, prodej: - prošívané deky - polštáře - dětské soupravy - zavinovačky.

Koupelnové studio. Prodej: - obklady a dlažby od polských výrobců - sanitární technika-sprchové kouty, vany, umyvadla, bidety, - kompletní vybavení koupelen-radiátory, drátěný program, lepidla, lišty - koupelnový nábytek.

Správa, provoz a údržba nemovitostí. Realitní činnost.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -podnikatelské objekty -rodinné domy -stavební pozemky -rekreační objekty -zemědělské usedlosti -orná, lesní půda.

Zahrádkářské, chovatelské a rybářské potřeby: - osiva, sadba, substráty, hnojiva, postřiky - nářadí, květináče keramické i plastové - sadba hub: hlíva ústřičná, žampiony a další - krmiva pro psy, kočky - e-shop - sadba šesneky, jahod, brambor - ovocné stromky a keře.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - pojiva - lepidla, spárovací hmoty - stavební chemie - zdící materiály - izolace - střešní krytiny - stavební řezivo - obklady.

Bett - studio zdravého spánku Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: -postele (dřevěné z masivu, kovové) -lamelové rošty -rošty s motorovým ovládáním -matrace -lůžkoviny -dětské pokoje -dětské pokoje.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Zahradnické práce všeho druhu. Realizace, údržba zahrad. Kácení stromů. Prodej: - okrasné dřeviny.

Práce: - zateplení fasád - odborný dodavatel ZELENÉ ÚSPORÁM - plastová, hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - vjezdové brány - vstupní branky - interiérové dveře - kování na interiérové dveře - vnitřní a venkovní parapety - vnitřní, venkovní žaluzie - sítě proti hmyzu - rolovací sítě - rolety - ...

K-Styl - interiéry: - komplexní řešení interiérů - výroba nábytku - schodiště, dveře, okna - rekonstrukce půdních vestaveb - dřevěné exteriéry - pořez a hranolování laminovaných desek.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Zahradnictví: - návrhy a realizace zahrad - údržba a renovace zeleně - závlahy zahrad - kácení a řez stromů.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

LK interiér Výroba: - interiérový nábytek na míru.

Prodej: - řezané a pokojové květiny - svatební kytice - keramika, ... Služby: - vazba květin pro slavnostní i smuteční příležitosti - aranžování květů - rozvoz květin.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - plastové balkonové dveře. Výroba z profilů německé firmy VEKA AG Dodávka, montáž: - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Prodej: - značkové belgické nádobí jak nerezové tak i keramické.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.