Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Prodej: - barevné dekorace na zeď - dekorační materiály - dětské dekorace na zeď - korálkové komponenty - kreativní stavebnice - hlavolamy - karnevalové doplňky - masky a kostýmy - komiksy - společenské hry

Nábytek do interiéru a na zahradu: - sedací soupravy - zahradní nábytek - doplňky do interiéru.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Služby: -internetové připojení -telekomunikace -pojištění -zhodnocení vkladů -instalace a opravy elektrozařízení

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Zakázková výroba: -nábytek. -dřevěné dveře. -stropní, stěnové obklady. -řezbářské práce zhotovené CNC frézkou.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Kytice pro každou příležitost. Svatební kytice. Pokojové květiny. Řezané květiny. Sušené květiny. Dárkové předměty. Bonboniéry. Vína. Rozvoz květin po Olomouci. Výzdoba interiérů (restaurace, kanceláře). Různé výhody pro zákazníky.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Prodej - zahrádkářské potřeby.

Interiéry. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyňský, koupelnový, kancelářský - renovace kuchyní - interiéry na klíč.

Eshop, prodej: -sortiment značek: -Tescoma, Berghoff, Fiskars, Tefal, Victorinox, Berger. -nerez. nádobí, hrnce, pánve, fondue, nože, váhy, termosky, nůžky, příbory, kuchyňské doplňky, nádoby, nářadí.