Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Prodej a pronájem nemovitostí, realitní služby pro vás a vaši nemovitost. Hypotéky, pomoc při zadlužení vaší nemovitosti, energetické štítky.

Prodej vodoinstalatérského materiálu: -filtry -hydranty -klapky uzavírací a zpětné -navrtávací pásy -opravné třmeny -poklopy -potrubní spojky -šoupátka vodárenská -šoupátka pro odpadní vody -zemní soupravy -vodoměrné šachty -šoupátka pro průmysl.

Maloobchod, prodej: - elektronika - domácí spotřebiče - počítače - hodinky - parfémy - nábytek.

Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

PAMI Barvy - Laky Prodej: - barvy, laky - bazénová chemie. Míchací centrum.

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Prodej, výroba: - osivo, sadba, pšenice, ječmen, žito, tritikale, oves hrách, sója, hořčice, řepka, mák, pohanka, proso, jetel, vojtěška, travní směsi, kukuřice, svazenka.

Správa, údržba, servis, opravy: - veřejné osvětlení - nasvětlování budov, vánoční osvětlení. Elektromontáže. Montážní plošiny.

Prodej, e-shop: - kancelářské židle - barové židle - lékařské židle - sedací vaky.

Výroba: - nábytek - interiéry - kuchyně - atypický nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál -fitinky -sanitární keramika tuzemská i zahraniční -sprchové kouty -vany -hydromasážní vany -vodovodní baterie -ventily vodovodní, plynové.

Výroba: - pletivo 50x50 mm - napínací a vázací dráty - napínací kladky - sloupy a vzpěry - plotové doplňky - krepované pletivo - okrasné pletivo - chovatelské pletivo - zakázková (brány a branky včetně sloupků).

Interiérové studio kuchyní, dveří a podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně. Pobočka: -Šumperk 78701, Čsl. armády 40 (areál Jesanu)

Keramické stropní panely. Nákladní doprava. Přeprava sypkých materiálů Prodej: - vybrané stavební materiály

Architektonický ateliér. Komplexní projekční činnost: - pozemní stavby - bytová výstavba, průmyslové objekty, veřejné stavby - interiéry, rekonstrukce. Urbanistické studie, prováděcí projekty.

Prodej, montáž: - žaluzie - sítě proti hmyzu - markýzy - předokenní rolety - garážová vrata - hliníkové plotové systémy

Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Prodej: - garážová vrata, pohony. Výroba - brány.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy dřevěné a laminátové - sádrokartonové konstrukce. Práce: - truhlářské - interiér - minerální kazetové podhledy

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Prodej: - řezané, sušené a umělé květiny - hrnkové květiny - svatební, promoční kytice - smuteční vazba věnců a a kytic - aranžmá řezaných a sušených květin. - rozvoz květin v Olomouckém kraji - tel.: 731656738. Prodejny: - Olomouc, OD Prior-přízemí, tel.: 585535173 - Olomouc, Bořivojova 2, tel.: 736472011 - Olomouc, Hodolanská ...

Návrhy, realizace: -zahrady -sadovnické úpravy.