Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Činnost: - montáž nábytku

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Projekce a inženýrská činnost. Architektura. Urbanismus, zastavovací plány, studie. Design.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Malobchod, velkoobchod: -stavebniny -izolační pásy -stavební chemie -sanitární technika -vany -bytové doplňky -sádrokarton. Půjčovna: -stavební stroje. Provozovny: -Uničov, Šumperská, tel.:585054243, avant.unicov@avant.cz -Litovel, Javoříčská 542, tel.:585371126, litovel@avant.cz

Architektonické studie, urbanismus, projektové dokumentace.

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.

Podlahářské práce: - pokládka parket, PVC Marmoleum - broušení, lakování parket - pokládka dřevěných a laminátových desek - pokládka plovoucích podlah - prohlídky a rozpočty zdarma. Prodej: - podlahové krytiny.

Výstavba: -rodinné domy. Inženýrská, investorská, obchodní a realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Developerská společnost spravuje bývalý Dominikánský klášter datující vznik v období mezi 11. a 12. století na prestižní adrese v historickém centru města Olomouce. Pronájem: -kancelářské prostory -obchodní prostory.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kanceláře -bytové interiéry -skříně -zahradní nábytek, pergoly, zimní zahrady, altány. Montáž, oprava a údržba nábytku.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Nábytek Tera Velkoobchod, maloobchod: - sektorový nábytek s vysokou variabilitou - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje. Prodejna: - OD Senimo, Pasteurova 10, Olomouc

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.