Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Elektro prodejna Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - lustry, osvětlení.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Návrhy interiérů, poradenství Feng Šuej, proměny interiérů, desing, bydlení, styl, přednášky.

Údržba zeleně - posečení trávy, stříhání keřů, úprava terénu, výsadba stromů a keřů.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Realitní kancelář: -zprostředkování, odhady, koupě a prodej nemovitostí-byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty -nájem, pronájem-byty a nebytové prostory -výměna bytů.

Maloobchod: - železářství - domácí potřeby

Maloobchod, prodej: -květiny -zahradnické potřeby.

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Silniční přeprava nákladu. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cement

Betonárka. Výroba z betonu: -kiosky na plyn a elektriku -dlažba -obrubníky silniční a zahradní -stříšky na pilíře a zídky -komínové hlavy -bazénové lemy -schodišťové stupně -plotové sloupky a desky -žlaby, svahovky -obkladové desky na sokl s odvětráním -atypické prefabrikáty.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody.

Práce, činnost, projekce: -architektonická -inženýrská

Prodej, maloobchod: - spojovací materiál

Opravy: -chladničky -mrazničky.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -chladničky -mrazničky -pračky -televizory -video -mikrovlnné trouby -vysavače -sporáky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - atypický nábytek

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Prodejní místo obchodní sítě 1FLOOR CENTRUM PODLAH. Velkoobchod, maloobchod: - PVC - přírodní linoleum - parketové vlysy - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy - parkety z exotických dřevin - koberce a čistící zóny - podlahové profily a doplňky - čistící prostředky. Vzorková prodejna: Prostějov.