Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní auto Prodej: - písek dle dohody.

EZK Elektronika Velkoobchod, maloobchod: - elektronické součástky - stavebnice a moduly NF zesilovačů, NF korekčních předzesilovačů, indikátorů, filtrů, teploměrů, převodníků, napájecích zdrojů apod.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Architekt - architektonická kancelář.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

TUMA service Prodej a servis zahradní techniky: - motorové pily DOLMAR - motorové sekačky - křovinořezy a vyžínače - sekačky - náhradní díly. Broušení řetězů.

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Realitní kancelář: - prodej bytů a rodinných domů. - novostavby a byty v developerských projektech. - kompletní realitní servis, včetně zajištění financování a právního servisu a to nejen pro developerské projekty.

Maloobchod, montáž, servis: - vrata - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

ELEKTRO EURONICS, OD PRIOR Prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče. Otevírací doba: Po - Pá: 9.00-19.00 So: 9.00-13.00

Pronájem: -kancelářské a skladovací prostory.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Holdingová centrála maloobchodních a velkoobchodních společností.

Zahradnictví Květinová síň MIMOSA Pavelčákova 1, Olomouc tel.: 585 224 778

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.