Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej: - palivové dřevo a brikety - topení (kotle, krby, vložky).

Služby: - účetnictví - pronájem vlastních nemovitostí

Maloobchod: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky.

Prodej, eshop: - kuchyňské potřeby - drogerie - domácí potřeby - vše pro zahradu.

Prodej, e-shop: - nože a čepele - policový systém - nářadí a nástroje pro zámečníky a automechaniky.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Prodej, montáž: - plastová okna - stínící technika.

Velkoobchod, maloobchod, import: -velkoplošné materiály -nábytkové kování Hettich -laky Ilva, Remmers. Sortiment: -překližky, OSB desky, sololit, MDF desky, dřevotřískové desky, postelové lamely, profi-hobby, řezivo.

Výroba hmot pro: - lité průmyslové podlahy - ochranné antikorozní a protichemické nátěry a izolace - potravinářské zdravotně nezávadné nátěry - izolace mostů. Aplikace: - průmyslové podlahy - antichemické, antikorozní, ochranné nátěry.

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Prodej, montáž, servis: - elektronické bidety.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Půjčovna: - stavební technika, lehká mechanizace - vysokotlaká technika - vibrační a hutnící technika - fasádní lešení "Sprint" - topidla, odvlhovače - bruska na beton, parkety.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.