Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro. Montáž: -domácí telefony -rozvody veřejného osvětlení -elektrické přípojky. Opravy: -domácí elektropostřebiče.

Galanterie Kolář Maloobchod: -bytový textil-ubrusy, látky, kanafas, polštáře, deky, molitanová drť, osušky, povlečení, přehozy, dečky -punčochové zboží -textilní galanterie -kovová galanterie -vlna, příze. Vinotéka: -prodej vín z jižní Moravy.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Prodej, návrh, dodávka: - osvětlovací technika. Měření osvětlení. Projekční činnost.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

KVĚT Nabízíme: -postřiky proti rostlinným plevelům -návrhy, realizace a údržba zahrad -vše od projektů po kompletní realizaci -příprava pozemku k výsadbě -zajištění a výsadba rostlin -zakládání, rekonstrukce a údržba trávníků.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

NOHEL GARDEN Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -hnojiva -truhlíky, nářadí -postřikovače -vázy, květináče, fólie -zahradní nábytek.

Montáž, servis, poradenství: - silikonové těsnění oken a dveří - horizontální a vertikální žaluzie - plastové venkovní rolety - markýzy - sítě proti hmyzu.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Barevné zahrady. Návrh a realizace zahrady na klíč. Zahradní úpravy, kobercový trávník, jezírka, závlahový systém TORO.

Prodej: -stavebniny, stavební materiál -zdící materiály -izolační materiály -suché maltové a omítkové směsi -zateplovací systémy -sádrokarton a doplňky -stavební chemie -barvy, laky, nátěrové hmoty -stavební nářadí.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.