Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Výroba a prodej certifikovaného termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm. Vhodný pro snadné a ekonomické zateplení interiérů a fasád budov. Výrazný a dlouhodobý účinek proti plísním na zdivu.

Opravujeme televizory, plazma, CRT, LCD, monitory, video, audio, hi-fi, DVD, CD, mikrovlnné trouby a dálkové ovladače i prodej. Dále nabízíme opravu spotřební elektroniky Philips, LG, Samsung, Sharp atd. U drobných závad oprava televize na počkání.

Přímý prodej plastových výrobků firmy Tupperware. Nádoby do: -lednice -mrazáku -mikrovlné trouby.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Maloobchod: -vybavení koupelen -obklady, dlažba -přímý odběratel RAKO -vany, hydromasážní vany -sprchové kouty, sanitární keramika -vodovodní baterie -obkladačská lepidla, tmely -koupelnový nábytek -zakončovací lišty.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Prodej, montáž: - okenní fólie - žaluzie.

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury: - technická literatura - česká a slovenská odborná stavební literatura - české a slovenské stavební časopisy a časopisů příbuzných oborů - prodej publikace ČKAIT a další odborných publikací a ...

Projekční činnost: - pozemní stavby: - rodinné domky - bytové objekty - půdní vestavby - rekonstrukce staveb - inženýrská činnost (dozor staveb, vyřizování územního a stavebního povolení).

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Velkoobchod: -zastíňovací technika -garnyže -vitrážní tyče -skřipce, kroužky. Zakázková výroba: -šití záclon. Montáž garnýží.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...

Realizace: - teplovzdušné krby.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Truhlářství, dřevovýroba: - selské židle provedení restaurační a chalupářské - stylové jídelní židle - selské stoly.

Květinářství - květiny Stella Prodej: - květiny - zeleninová a květinová osiva - dárkové zboží. Zásilková služba: - dovoz květin po celé ČR. Prodejna: - Olomouc, Havlíčkova 3, tel.:774302779, 585225487.