Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Výrobce plastových bazénů z homogenního polypropylenu od něměckého výrobce RÖCHLING Engineering Plastics. Další výrobky: - požární nádrže - průmyslové nádrže - např. do galvanovny, pro potravinářství, stavebnictví.

Zabýváme se návrhy staveb, interiérů i územních celků. Nabízíme spolupráci při všech fázích přípravy staveb. Koordinujeme spolupráci s kvalifikovanými odborníky různých profesí.

VULCANUS design s.r.o. se zaměřuje na výrobu bezúdržbových designových grilů, nástavců a roštů.

Společnost Instalace Tomšů s.r.o. zajišťuje montáž plynových a kondenzačních kotlů, elektrokotlů a kaskádové kotelny.

Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Zakázková výroba na míru, realizace, montáž: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky - interiérový nábytek - bytové doplňky.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Elektro Tomáš Bureš ze Šternberka se zaměřuje na maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Pokud potřebujete nový lustr nebo jiné svítidlo do vašeho interiéru, navštivte naši prodejnu, kde si můžete vybrat ze široké nabídky svítidel do kuchyně, koupelny, obýváku i dětského pokoje. Prodává také žárovky, vypínače nebo baterie.

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

ŽLUTÁ HALA nábytek Maloobchodní prodej nábytku na ploše 5000m2. Nabízíme: - sektorové kuchyňské linky - obývací stěny celé nebo jednotlivé - ložnice, samostatné postele a skříně masiv - kuchyňské lavice, židle, stoly, skříňky - psací stoly - nové postele masiv a matrace.

Prodej střešních krytin, poradenství. Internetový katalog střešních krytin a střešních materiálů. Publikace informací a novinek ze světa střech a stavebnictví.

Návrh interiérů na míru. Realizace interiérů sestavených z nábytku vysoké kvality od předních italských výrobců, lídrů světového designu. Používá také výrobky čeští výrobci, kteří umí vyrobit atypický nábytek na míru podle přání klienta nebo návrhu architektů.

prodej podlahových krytin - laminátové, vinylové, PVC, dýhované, bambusové podlahy, umělý trávník apod

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

Česká svíčkárna, mýdlárna a kosmetika: - svíčky, mýdla, kosmetika, voskové pastelky.

Pronájem objektu Predio. Pronájem komerčních prostor - kancelářské prostory, sklady.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Prodej: - starší - nepoužitý elektromateriál, který se v současnosti už nevyrábí. - při opravách a údržbě strojů a zařízení, zvláště ve starších provozech, jsou klasické stykače, koncové spínače a jiný elektromateriál stále potřebné. Provozovna: vvv.bowling-vsisko.cz U kaple 10 783 72 Velký Týnec - Vsisko