Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Investiční a obchodní skupina, která se věnuje investování do developerských projektů. Realizujeme rekonstrukce a revitalizace historických objektů - v této oblasti zajistíme komplexní stavební, technologickou a generální činnost. Nabízíme pronájmy bytových i nebytových prostor v Olomouci, Prostějově, Praze a Chebu. Plánujeme kompletní projekty ...

Velkoobchod, prodej: - materiál topenářský a vodoinstalatérský. Express sklad.

Pronájem a prodej nebytových prostor. Firma nabízí k pronájmu kancelářské prostory v blízkosti centra Olomouce s každodenním úklidem společných prostor a vybavenou kuchyní. Objekt je zabezpečen EZS s napojením na bezpečnostní službu

E-shop s bytovým nábytkem nábytku. V sortimentu najdete sedací soupravy, masivní postele, rošty. Prodej matrací a polštářů značky Dřevočal. K dispozici máme i matrace Materasso a Maso. Zboží je dostupné i v kamenných prodejnách v Olomouci v OD Senimo nebo Mlýn - Chválkovická 45.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Realitní kancelář, která se specializuje na prodej novostaveb, především developerských projektů.

Ateliér se zabývá krajinářskou architekturou se zaměřením na volné plochy měst, obcí a krajinu mimo zástavbu. Zpracujeme architekturu zeleně ve veřejných prostorech měst, obcí. Zahradní koučink - pomoc s realizací zahrady, parku.

Firma se věnuje nákupu zemědělské půdy na Moravě. Zajistí kompletní servis - nacenění pozemku, zpracování kupní smlouvy, komunikace s katastrálním úřadem, připravíme podklady pro výmaz věcných břemen z katastru nemovitostí.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Interiérové studio: - návrhy a komplexní realizace staveb a interiérů - návrhy nebytových prostor - 2D ale i 3D vizualizace.

Radek Procházka provozuje květinářství se zaměřením na řezané svatební i smuteční kytice, hrnkové květiny, dekorativní předměty, umělá aranžmá a mnoho dalšího.

Kuchyňské studio Intea Olomouc je prověřeným dodavatelem kuchyní na míru, který si našel cestu do mnoha českých domácností. Svým zákazníkům zaručujeme vždy perfektní servis a postaráme se o kompletní zajištění nové kuchyně – od prvního návrhu až po samotnou realizaci. Dodáváme pouze kuchyně české tovární kvality, a to za tu nejlepší cenu na ...

Designové studio v Olomouc. Zabývá se architekturou, interiérovým designem, produktovým designem a zahradní architekturou. Provoz designshopu s českým bytovým designem.

Jan Stříteský se zaměřuje na výrobu dřevěného a laminovaného nábytku, na truhlářství, výrobu pergol a přístřešků a postará se také opravy a renovace.

Výroba: - zastřešení bazénů.

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Společnost SBO KUBA s.r.o.provozuje stavební bazar a zaměřuje se na prodej oken, dveří, sanity, dlažby, izolace, elektra a mnoho dalšího.

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce Zakázkové truhlářství výroba - kuchyňské linky Zakázkové truhlářství výroba - kancelářský nábytek Zakázkové truhlářství výroba - nábytek z masivu a lamina - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Kamenné květinářství v Olomouci zaměřené na prodej pokojových rostlin. Široký výběr pokojovek pro začátečníky, raritní a baby pokojovky, pet friendly pokojové rostliny. Doplňkový prodej květináčů, pomocníků pro pěstování pokojových rostlin. Možnost objednávky přes e-shop.

Firma se zabývá realitní činností a marketingem v oblasti trvalého i krátkodobého bydlení v historickém centru Olomouce. Pronajímáme zrekonstruované byty v historických domech, které jsou v naší trvalé správě. Nabízíme i studentské bydlení formou sdílení bydlení a spolubydlení po pokojích ve společném bytě. Pro krátkodobé ubytování slouží naše ...

Firma provádí komplexní technickou a servisní péči o nemovitost jako takovou. Postará se o bezpečný a bezproblémový chod v souladu s platnou legislativou nároky nájemníků a majitele nemovitosti. Zajistí hospodárný provoz nemovitosti. Realizuje běžnou stavební údržbu na nemovitosti a to včetně řemeslných prací. Zajistí a provádí úklidové práce ve ...

Specializací firmy jsou komplexní služby v oblasti správy nemovitostí v historickém centru města Olomouce. Sama firma se účastní na nových akvizicích a rekonstrukcích bytových domů a objektů. Pro nájemníky zajišťujeme pronájem bytů, pokojů i nebytových prostor. Vybavíme byty nábytkem i elektronikou, zajistíme úklid nebo hospodyni. Investorům ...

Firma se zabývá pracemi v oblasti zahradníci, návrhy a realizace zeleně, okrasné zahrady a architektura zahrad, zahradní jezírka. Realizace zelených střech a fasád, zavlažovací systémy pro zahradu.

Malířské a natěračské práce. Míchání barev a omítek Míchání autolaků a průmyslových barev Půjčovna: -vysokotlaké stříkací zařízení -mobilní lešení.

E-shop Sfíčky s ručně vyráběnými českými svíčkami z přírodního vosku. Svíčky jsou vyráběny z čistě přírodního palmového vosku nejvyšší kvality s certifikací RPSO. Svíčky vydrží hořet o polovinu déle než běžné parafínové svíčky. Svíčky jsou dodávány ve skleněném obalu. na výběr různé vůně. Prodej šumivých bomb do koupele a pokojhých sprejů.