Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost Michal Kurfürst - Termo Fasády je mistrem ve světě stavebních prací a svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od rekonstrukcí bytů a bytových jader v panelových domech, přes pokládku plovoucích podlah, dlažeb a obkladů, až po sádrokartonářské práce, Michal Kurfürst - Termo Fasády znamená kvalitu a spolehlivost. S moderními ...

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce práce, servis plynových spotřebičů

Výroba, servis: - samoregulační technologie topnými kabely. Domovní i průmyslové vytápění, ohřevy, temperace. Projekce, dodávka, montáž, revize.

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Vítejte v našem Květinářství Kala. Rozmanitý sortiment řezaných a hrnkových květin naleznete právě v našem květinářství. Rádi Vám připravíme kytičkou pro jakoukoliv příležitost. Ať již se jedná o svatbu, narozeniny či jen pro potěšení. Dále pro Vás uvážeme smuteční kytice, věnce či květinové koše. Pokud chcete zakoupit letničky, ...

Kuchyňské studio Olivík se zabývá především výrobou a prodejem kuchyňských linek. Nabízíme komplexní služby od grafického zpracování návrhu dle požadavku zákazníka až po konečnou realizaci včetně montáže. V rámci naší činnosti nabízíme také prodej nábytku do obývacích pokojů a do kanceláří.  Naši provozovnu můžete navštívit v Přerově na ulici ...

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, ...

Prodej, e-shop: - střešní krytina - střešní fólie - okapové systémy - kouřovody - střešní doplňky - klempířské nářadí.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek (postele, skříně, knihovny, ...)

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Opravy, repase, revize, výkup, prodej: - transformátory. Práce: - svařování elektrovodných materiálů. Zkoušky pracovních a ochranných pomůcek: - dielektrické rukavice - zkoušečky VN - vypínací tyče - záchranné háky - elektrická pevnost izolovaných plošin.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

Rizikové kácení stromů v oblasti Hranice, Olomouc, Hostýnské vrchy

Výroba a prodej: - křesla - dvojkřesla - taburetky - polštářky.

Ve společnosti KH montáž provádíme rekonstrukce a montáže šikmých a plochých střech z lehké plechové střešní krytiny především v okresech Prostějov, Přerov, Olomouc, Kroměříž. Jsme prodejci plechové střešní krytiny - na prodej je plechová střešní krytina růžně tvarově odlišná, možnost výběru je z široké škály barev. Naší předností je krátká ...

Dovozce dřevěných parket, podlahové vytápění.