Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Pěstování a prodej vzácných rostlin a semen z hor Tien-Shan a z jiných oblastí světa. Pěstování a prodej Denivek (Hemerocallis).

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel

Vyrábíme slaměné kruhy, věnečky, podložky pod kytice a vazby květin, slaměné kužely na advent, velikonoční zajíce ze slámy, slámové ježky a srdce. Nabízíme slámové kruhy (korpusy) různých velikostí nejen pro zahradnictví, květinářství, květinové síně, vazárny, aranžéry ale i pro širokou veřejnost.

Výroba, montáž, servis - sauny - nábytek na zakázku

Realizace zahrad Výroba - pergoly - altány - dřevěné zahradní stavby Návrh, realizace - zahradní a koupací jezírka - okrasné zahradní biotopy, potůčky, gejzíry

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - ordinace lékařů Řemesla, služby - truhlářské a stolařské práce

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -elektronika -svítidla a instalační materiál -aktivace programů Skylink -montáže satelitních kompletů a antén -domácí potřeby Tescoma -Sazka On Line terminál - hry, losy, platby -bazar: sportovní, domácí potřeby a elektro

Výroba, prodej: - zakázková výroba kožených sedacích souprav.

Olko nábytek Prodej nábytku: - sedací soupravy - postele - stoly, stolky, židle - skříně - matrace - pohovky - sektorový nábytek - rustikální nábytek - předsíňové stěny - koberce.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika - audio-video-foto - kancelářská technika - hudební nástroje - telekomunikace.

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Prodej zemědělských nemovitosti, pozemků, statků a farem.