Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: - pneumatické, elektrické a hydraulické nářadí - příslušenství.

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Prodej a montáž vzduchotechnického a klimatizačního zařízení. Větrání bazénů a wellness.

Prodej: - osvětlení - led osvětlení - žárovky - svítidla.

Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - zahrady na klíč.

Realizace výsadeb okrasných rostlin a péče o zeleň veřejných prostranství, zahrad, parků a ostatních ploch. Kácení, zakládání a sečení trávníků.

Zahradnictví - květinářství: - řezané květiny - ovocné stromy - okrasné dřeviny - substráty, hnojiva.

Bazar: - stavební - i nové zboží.

Vývoj, výroba, prodej: - zemědělské stroje - sekačky - mulčovač - nakladač - půdní vrták - fréza - bubnová sekačka - traktor farmář - malotraktory - sněhové frézy - belarus traktory.

Prodej podlahových krytin.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Prodej - plastové jímky o objemu do 20m3 Projekce a realizace - koupací jezírka Prodej - závlahové systémy

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika - náhradní díly Broušení pil, řetězů a nožů.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Výroba: -nábytek -schodiště.

Linet Design grafické studio: - sklopné postele. Prodejna: - Vodní 30, Prostějov.

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Pokládky obkladů, dlažeb a mramorů.

Prodej vodoinstalačního materiálu.

Kamenolom. Těžba, prodej: -lomový kámen - netříděný, stavební, soklový -štěrky a drtě.