Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyně - obývací stěny - sedací soupravy - dětský nábytek - ložnice - postele, pohovky - kuchyně. Prodejna: - Konečná 25, Prostějov, 582334290 - Újezd, Prostějov, 582331578.

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Maloobchod: - prodej zdravotní obuvi, punčoch a ponožek.

Maloprodej zahrádkářské, chovatelské a hospodářské potřeby: Další maloprodejny: -Prostějov, Kostelecká 23 -Vyškov, Purkyňova 2.

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Maloobchod, prodej, instalace a služby v oblasti elektroniky : -elektronika -elektrospotřebiče. Reklamace zboží nebo info o stavu vyřízení reklamace - 582340514. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:00 - 18:00 Sobota 9:00 - 12:00 Neděle —

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Elekto Petr Kment Maloobchod: - elektrospotřebiče - chladničky - mrazničky - pračky - televizory - video - mikrovlnné trouby - vysavače - sporáky - myčky.

Stavba: - kachlová kamna.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.