Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Prodej, montáž: - bazény - jezírka - bazénové příslušenství - solární ohřev - zastřešení a zakrytí bazénu. Servis: - ošetřování vody a údržba bazénu.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Prodej, servis, emise: - kotel, bojler, sporák, radiátor, hořák - solární systémy - kotle na biomasu.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Montáž: - střešní okna VELUX, ROTO. Prodej, montáž: - střešní krytiny.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Koupelnové studio. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -stavební chemie -španělský koupelnový nábytek -podlahové krytiny. sídlo:Brno

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Inzerce nemovitostí zdarma - inzertní server pro všechny lidičky. Inzerce domy, byty, komerční objekty, pozemky, zahrady, chaty, chalupy, garáže, byty. Prodej, pronájem, nájem, koupě, nabídka, poptávka nemovitostí - rodinné domy, byty.

Prodej náhradních dílů a kotlů. Teplovzdušné agregáty Thermobile spalující použité oleje, naftu, ULTO.

Prodej: -stavební materiály -sádrokartony, střechy, izolace.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

VPO Protivanov, a.s. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline AD. Nabízíme i prodej a montáž: - dřevěná EURO okna. Kompletní služby: - od technického poradenství - přes zpracování nabídek - zaměření - výrobu - ...

Autorizovaný servis PHILIPS: -elektronika -elektrospotřebiče -záruční a pozáruční servis.

Okrasná školka Prodej: - rostliny. Návrhy a realizace zahrad.

Výroba: - duroplastová WC sedátka s hydraulickým pomalým uzavíráním v široké škále barev a typů. Prodej: - koupelnové chromované doplňky (mýdlenky, držáky na ručníky, držáky WC papíru, WC kartáče, poličky).

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Prodej: - květiny - semena - hnojiva - dárkové zboží - květináče.

Maloobchod, velkoobchod: - krby - koupelny - nářadí - vodo - topo - plyn - příslušenství.

Renovace: - zárubně - dveře - schodiště.