Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba matrací: - potahy na matrace - chrániče matrací. Prošívání látek na automatu MECA a HENGYE

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Výroba, prodej - plastové potrubní systémy z polyetylenu a polypropylenu - tlakové trubky - tvarovky - plastového vodovodního a kanalizačního potrubí Půjčovna, pronáje - svářecí stroje Dodávka - závlahové systémy

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...

Společnost NABISWERA s.r.o. zajišťuje výrobu a kompletaci nerezových potrubních systémů.

Výroba: - kachlová kamna - sporákové kování pro kachlová kamna-5 typů - doplňky pro kachlová kamna - litinová, skleněná a krbová dvířka - stolové kachlové sporáky.

Elektroinstalační materiál -zásuvkové skříně -zásuvky

Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Obchodní činnost: - zemědělské komodity - zemědělské a zahradnické výrobky a potřeby - agrochemikálie. Výroba: - osiva polních plodin. Ošetřování a úprava osiv na základě individuálních požadavků. Distribuce Lanirat MICRO pro ČR.

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Výroba a prodej: - sklápěcí postele a jejich mechanismy - výsuvné postele a jejich mechanismy - lamelové rošty - zdravotní matrace - polohovací rošty - sklopné postele a mechanismy - jednolůžka - dvoulůžka.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Naše firma Kovovýroba Konečný s.r.o. se zabývá zámečnictvím, výrobou a montáží různých schodišť, bran, plotů, teras, zábradlí, zimních zahrad a další. Na trhu působíme již od roku 2002 a za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností a spokojených klientů. Výroba, montáž: - schodiště - brány - ploty (drátěné a kombinace dřevo a kov) - ...

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.

Dodávám střechy na klíč včetně okapů, oplechování, montáže oken VELUX, FAKRO, otevřené garáže, pergoly. Nabízím tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž lepených střech, zateplování střech, opravy a rekonstrukce, vše od návrhu, rozpočtu až po realizaci.

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.