Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Specializujeme se na výrobu a prodej hliníkového oplocení a dekoračního venkovního osvětlení. Nabízíme hliníkové ploty, oplocení nebo pouze plotová pole s moderními motivy a spolehlivým provedením.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Ing. Marie Kudlíková provozuje obchůdek jako za starých časů. U nás najdete poklady za rozumné - často smluvní - ceny.Převažují použité i nové dámské oděvy, ale přibudou i doplňky do domácnosti a jiné vintage poklady. The And je o nových začátcích, kde se vše točí okolo zužitkování nevyužitých materiálů estetickým způsobem.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

Okrasné trávy a trvalky. Velkoobchod a maloobchod s okrasnými trávami, trvalkami, kapradinami a bahenními rostlinami: -rostliny záhonové -rostliny půdopokryvné -rostliny stínomilné -rostliny na plné slunce -několik druhů skalniček, rostlin vlhkomilných a vodních.