Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Prodej grilů a udíren. Výhradní dovozce grilů a udíren značek Bradley Smoker, Borniak, Louisiana, Everdure, PitBoss, SmooKing, Grill Fanatics do ČR a na Slovensko.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

Realitní kancelář. Služby: - realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - domy - byty - pozemky - nebytové prostory.

Naše firma se specializuje na klempířské práce všeho druhu. Dále nabízíme pokrývačské a tesařské práce. Také provádíme rekonstrukce střech panelových domů, izolace, zateplení střech, dodávky a montáže střešních oken. Poskytujeme poradenství v oboru a cenovou kalkulaci. Naším cílem je především spokojený zákazník. Otevírací dobu ...

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Společnost Dahepo PV-CZ s.r.o. se zabývá prodejem dřevěných, plastových a dřevohliníkových oken. Dodáváme kvalitní okna, která vynikají nadčasovým vzhledem a jsou odolné vůči nepříznivému počasí. Naši prodejnu můžete navštívit na adrese Zborov 2792/2 v Prostějově, kde Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem. Dodávka, prodej: - dřevěná okna, ...

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Realizujeme dodávku a instalaci zařízení na úpravu vody pro byty, rodinné domy a průmysl.

ZV Capital s.r.o. provozuje e-shop s jednoknotými, tříknotými, čajovými svíčkami, vonnými tyčinkami, vosky, oleji a dalším aroma sortimentem.

Ubytování u parku umožňuje pronájem komfortních pokojů, apartmánů a bytů v Prostějově: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem apartmánů, komfortně zařízených pokojů a bytů s kompletním moderním vybavením.

NAREX autorizovaný servis a prodej: - elektrické ruční nářadí, stroje a nástroje značek - pásové pily - zahradní technika - dřevoobráběcí stroje - kompresory - svářecí technika - žebříky, plošiny. Půjčovna nářadí.

Největší výběr zahrádkářského sortimentu naleznete v našem Zahradnictví a květinářství Bellis v Prostějově. Prodáváme sezónní sadby rostlin, ovocné, okrasné stromy a keře, dekorace a substráty pro pěstování. Vyrábíme svatební, smuteční květiny a vazby, zkrátka aranžmá pro každou příležitost. Vyberte si v našem e-shopu z pohodlí domova, nebo ...

Svatební, smuteční kytice a květinové vazby pro různé příležitosti vyrábí Květinová síň Bellis - Pasáž v Prostějově. Prodáváme hrnkové, řezané květiny i zahradnické potřeby, které zakoupíte v e-shopu. V rámci služeb poskytujeme možnost rozvozu objednaných květin. Připravíme vám aranžmá pro jakoukoliv událost. Kombinujeme nejrůznější druhy ...

Aranžmá pro jakoukoliv příležitost vám připraví naše Květinová síň a eshop s květinami Bellis v Prostějově. Z pohodlí domova můžete objednat svatební a smuteční kytice, květinové vazby, řezané a hrnkové květiny, včetně rozvozu květin do požadovaného místa. Na přání vyrábíme aranžmá z umělých a čerstvě řezaných květin (frézie, anturie, růže, ...

MIHAL - Dekorace Iva se zaměřuje na dekorace na zeď, věnce, kovové a kované výrobky. Na svatbu Vám připraví svatební kytici, klopu pro ženicha, náramky pro družičky a dekoraci na stoly. Najdete nás na adrese: Dr. Horáka 1344/19a, 796 01 Prostějov

Abrosie design se zaměřuje na oblast květinářství. Společnost prodává řezané i pokojové květiny, dekoraci, svatební kytice, doplňky do interiéru a exteriéru.

Zakázková kovovýroba: - mříže, podesty, schodiště, ploty, brány a branky, ocelové archivní skříně, ocelové dveře a vrata.

Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou čističek, septiků, žump a také plastových nádrží. Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod. Dále vyrábíme různé filtry, kořenové čističky, žumpy, septiky, vodoměrné šachty či plastové nádrže. Mezi naše služby dále patří rekonstrukce starých čističek, ...

Výroba, prodej, servis, montáž: - vrata - vjezdové brány - předokenní žaluzie. Kovovýroba: - z bezúdržbového hliníkového systému - s povrchovou úpravou žárový zinek.