Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Služby: - realitní činnost - finanční služby

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Výroba, prodej, velkoobchod: - žaluzie venkovní, fasádní, horizontální - podomítkové kryty na žaluzie - hliníkové kryty na žaluzie.

Služby v oblasti lesního hospodářství Vám poskytne společnost Lesy Tyl. Zabýváme se komplexním obhospodařováním lesních porostů, výkupem dříví, těžbou, zalesňováním, zpracováním kalamit v lesních porostech, rizikovým kácením a také prodejem palivového dřeva. Sídlíme v obci Přemyslovice, okres Prostějov. Služby, práce: - lesní hospodářství - ...

Prodej: - ekologická drogerie a kosmetika od společnosti Dedra Innovations - bytové doplňky a dekorace - zboží pro kompletní péči o vás a o váš domov.

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, která se specializuje na výrobu pracovních oděvů z kvalitních tuzemských a dovozových materiálů. Zaměřujeme se především na výrobu pracovních kalhot, kombinéz nebo dámských a pánských košil. V našem eshopu si také vyberete ze širokého sortimentu pracovních pomůcek, ochranných prostředků, obuvi, ...

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

Prodejna stavebnin sítě PRO-DOMA Konice funguje pro zákazníky z okolních měst - Litovel, Prostějov, Boskovice. Ve velkoobchodu můžete pořídit stavební materiál, sádrokartony, minerální podhledy a různé potřeby a nářadí pro řemeslníky. V sortimentu máme i zahrádkářské potřeby. Naši zákazníci mohou využít věrnostní program a čerpat slevy na ...

Prodejnu stavebnin PRO-DOMA, která má svou prodejní síť po celé ČR, naleznete také v Držovicích v regionu Prostějov. Řadíme se mezi české distributory stavebního materiálu. V našem velkoobchodě naleznete stavební, zdící materiály, stavební chemii, střešní krytiny i stavební keramiku a vybavení do koupelny. Díky našemu profesionálnímu ...

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -betonové výrobky -kanalizační a vodovodní systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotní keramika -materiály zdící, spojovací, porobeton -omítky, maltové směsi -plotové dílce -sádrokartony, stavební chemie -sypký materiál, stropy -tepelné izolace.

Velkoobchod: - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - voda, topení, plyn.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - kuchyňské nože - lovecké nože - nerezové nože - meče.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem realit.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Prodej, servis a montáž klimatizace: - větrání rodinných domů, větrací rekuperační jednotky DUPLEX - klimatizace pro byty, rodinné domy, kanceláře a další komerční prostory - větrání a teplovzdušné vytápění nízkoenergetických rodinných domů - vzduchotechnika - klimatizace Toshiba, Daikin, Samsung.

Realitní agentura Prodej, pronájem - byty, domy, pozemky

Profi - Otruba Karel Plumlov. Zahradní technika - prodej, servis: - výhradní prodejce firmy Stihl, Viking - křovinořezy - motorové pily - postřikovače - příslušenství pro těžbu dřeva - elektrické motorové sekačky.

Nabízíme komplexní realitní služby ve spolupráci s advokátní a notářskou kanceláří. Zprostředkujeme, prodáme, pronajmeme či vykoupíme vaše byty, rodinné domy, pozemky i nebytové prostory v lokalitě Prostějov, Olomouc a jejich okolí nebo kdekoliv v České republice. Zajišťujeme advokátní úschovu, znalecké posudky, energetické štítky, daňová přiznání ...

Průmyslová chemie pro technologie, opravy a udržování: - odmašťování a čištění - mazání - lepidla.

ORIENTÁLNÍ KOBERCE PARÁK Prodej orientálních koberců: -ručně vázané koberce z Íránu (Persie), Afghanistánu, Pákistánu, Indie, Nepálu, Číny, Kavkazských zemí -pravé perské koberce prvotřídní kvality -klasické i moderní vzory vyrobené výhradně z přírodních materiálů (vlna, bavlna, hedvábí)

Prodej, e-shop: - LED žárovky, zářivky, pásky - svítidla - úsporné žárovky - halogenové žárovky

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství