Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej: -stavebniny -stavební materiál.

Výroba: - vodičů, profilů a drátů.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Prodej, eshop: - led diodové svítilny.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Výroba, prodej, montáž, poradenství: - plastová hliníková, dřevěná okna a dveře - balkónové dveře - vchodové dveře - zimní zahrady.

Garance převodu peněz Právní servis Prodej, koupě, pronájem, inzerce - domy - byty - konzultace Prodej, koupě, pronájem, inzerce - komerční prostory - konzultace

Služby: -návrhy interiérů. Prodejna - Šumperk, Polská 78/8: -interiérové doplňky -obrazy -svítidla, osvětlení -kusové koberce -plovoucí a dřevěné podlahy -nábytek: -dětský, předsíňový, obývací pokoje -police, postele.

Výroba, montáže, servis: - stínící, zatemňovací technika - venkovní rolety - vertikální žaluzie - dveřní, vratové systémy: - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - křídlové, posuvné - nakládací technika.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej, e-shop: - čistíí a úklidová drogerie - jednorázové nádobí - papírové ručníky - toaletní papíry - sáčky, houbičky, utěrky - wc doplňky.

Tandem-let: - vyhlídkový, termický paraglidingový let - základní kurz. Autodoprava. Montáže satelitů.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Aqua interiér Zakázková výroba, prodej: -koupelny na klíč -kuchyňské linky. Prodej: -sanitarní keramika. Prodej, montáž: -podlahy -sanitární technika -bytové armatury

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Prodej a pronájem - domy - vily - byty - chaty - rekreační objekty - nájemní domy - pozemky - komerční prostory - garáže - zemědělské objekty - historické objekty.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Montáž: -centrální vysávací systémy AXPIR.

Nákup a prodej: - pivní kosmetika - matrace - postele - textil (bytový, dětský) - ložní prádlo - polštáře - deky - peřiny - utěrky - prostěradla.

Prodej: - elektromateriál a rozvaděče - přístroje - instalační technika - kabely a příslušenství.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.