Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, e-shop: - sedací pytle, sedací vaky - kšiltovky.

Projekce, projektová činnost: - projekty staveb, - architektura, - návrh interiérů, - vizualizace, animace. Provozovna: Hornická 198, 788 32 Staré Město

Projekce, činnost: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění staveb jejich změn a odstraňování - technické dozory na stavbách - pronájem a správa vlastních budov

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Pronájem, půjčovna: -malé stavební stroje: -minibagry -přívěsné vozíky -zahradní nářadí. Výkopové práce.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba nábytku z lamina, dýhy a masivu: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výrobky ze ztuženého mramoru pro exteriér a interiér. Balustrády Krby Fontány Květinové nádoby, vázy Lemy k bazénům Podstavce, sloupy, schody Sochy, sochy zvířat Zahradní nábytek Prodejna: -Mohelnice, Dolní Krčmy 30, tel.:583431380.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Kompletní servis v oblasti lesního hospodářství a péče o ostatní zeleň. Práce v lese. Výkup dřeva. Parkové úpravy. Rizikové kácení stromů.

Truhlářství, podlahářství. Návrhy interiérů. Výroba, montáže: - schodiště - zábradlí - vnitřní dveře - podlahy.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -regály -posuvné dveře -vybavení kanceláře -altány a pergoly -dřevěné ploty.

Podlahářské práce: - pokládání PVC, linolea, koberců, plovoucích podlah, parket, korku - broušení a lakování dřevěných podlah.

Prodej, montáž: - parkety - koberce - PVC - dveře - terasy - dřevo - kompozitní materiál. Podlahářské práce: - podlahy od A po Z.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.