Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Kuchyňské studio: - návrhy a realizace Kuchyní - interiérové studio.

Prodej, montáž: - žaluzie - těsnění - rolety, markýzy - sítě proti hmyzu - vjezdové brány - garážová vrata.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Prodej, montáž: - vodoměry.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), kuchyní (DanKüchen) a pokládka plovoucích podlah.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - palivo (hnědé uhlí, černé uhlí, koks, dřevěné brikety). Doprava: - nákladní vozidly Liaz sklápěč, LIAZ HR, IFA sklápěč - Iveco sklápěč.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Nabídka volnočasových aktivit pro děti i dospělé. Zájmová činnost: - cvičení pro ženy a dívky - kurzy francouzštiny - kondiční cvičení pro seniorky - letecko-modelářský kroužek - pěvecký sbor - střelecký kroužek - divadlo Pronájem prostor pro komerční využití: -velký sál s kapacitou až 200 osob -malý sál s kapacitou 50 osob ...

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika včetně příslušenství.

Instalatérské práce: - voda, topení, plyn - včetně solárních systémů a tepelných čerpadel - servis kotlů.

Služby: - ozvučení, pódia a nasvícení akcí na profesionální úrovni - videoprojekce.

Kovomat Prodej: - vodoinstalační materiál - ohřívače vody - trubky a tvarovky - sprchové kouty - vany - sanitární keramika - radiátory - rozvody CU.

V-OBKLAD Práce: - zednické - obkladačské. Rekonstrukce, realizace: - koupelny - půdní vestavby. Koupelnové studio. Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - vybavení pro dům a zahradu.

Výroba, prodej: - kovový nábytek - školní nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek.

Návrh, realizace: - zahradní jezírka - závlahový systém.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Kamnářské práce. Stavba, oprava: - krby - kachlová kamna.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.