Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
LED osvětlení budov, průmyslových staveb, kanceláří, obchodů. Dekorační osvětlení zahrad, barů, clubů, ...

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Maloobchod, prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - znalecké posudky - zhotovování smluv. Finanční poradenství.

Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

ESO - dřevěný nábytek Maloobchod: - dřevěný nábytek - interiéry. Služby: - kompletní návrhy a realizace interiérů - pokládka podlah - svět vašeho spánku.

Maloobchod: - železářství - kuchyňské potřeby.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Stavby: - teplovzdušné a teplovodní krby. Dodávka, montáž - krbové vložky, litiny z oceli - plastová okna, dveře, výplně stavebních otvorů.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Pronájem: - skladové prostory - výrobní prostory - byty.

Stolařství. Výroba na zakázku: - nábytek - dveře, okna - repliky starožitného nábytku - kuchyňské linky - vybavení bytů - schodiště - pergoly.

Prodej, import, export Dřevařské polotovary a výrobky: - eurohranoly okenní i dveřní, fixní i napojované - PUR desky překližkové všech dřevin a tlouštěk - překližky vodovzdorné pro stavební truhlářskou výrobu.

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Zdravé spaní U Dvořáka Maloobchod: - postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny pro alergiky, anatomické polštáře. - povlečení, deky.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Zahradní technika GRONYCH Maloobchod, servis: -zahradní technika -sekačky -plotostřihy -křovinořezy -drtiče zahradních odpadů -travní traktory.