Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
-Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování pozemkových úprav -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Na svých specializovaných prodejnách prodáváme kvalitní a moderní nábytek nejen pro Váš interiér. Pomoc pro povodněmi zasažené obyvatele - prodej nábytku a sedaček s 50% slevou. Prodej nábytku: - obývací pokoje - dětské pokojíky, funkční dětské pokojíky, nábytek v barvách pro všechny věkové kategorie - ložnice - kuchyně, kuchyňské ...

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: - krbová kamna - kamna, sporáky - krbové vložky - kompletní krby - kotle - bojlery - radiátory - MIELE - bílá technika - JURA - kávovary - zahradní krby. - zahradní nábytek - sekačky a ostatní zahradní technika - sněhové frézy - infrasauny - skleníky - BONA - mopy.

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - okenní a dveřní sítě - plastové shrnovací dveře - interiérové látkové rolety. - venkovní hliníkové rolety.

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Velkoobchod a maloobchod, ruční výroba: - háčkované ozdoby, čepice, košíčky pro družičky, šaty - háčkované vánoční ozdoby: andílci, vločky zvonečky - dekorační předměty vyráběné metodou quilling: stromečky, vločky, motýlci, vánoční zvonečky, magnetky, naušnice, přáníčka, zvířátka na zeď........ Vše lze vyrobit po domluvě v různých ...

Systém suchých omítkových a maltových směsí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omítkové směsi -vápencové drtě -směsi pro stabuilizaci zeminy.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Elektromontáže: - průmyslových hal, závodů - občanská a bytová výstavba. Výroba: - průmyslové rozvaděče - domovní rozvaděče. Projekty.

Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Služby architekta. Projekční kancelář. Služby: - projekční práce, projekty - návrhy interiérů - architektonické studie.

Výroba: -nábytek na zakázku (kromě kuchyní) -interiéry na zakázku.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Realitní kancelář ORKA působí bez přestávky na olomouckém realitním trhu již od roku 1997. Zná velmi dobře místní realitní poměry a díky mnohaletým zkušenostem se její realitní makléři dokáží perfektně zorientovat v jakékoliv problematice týkající se bydlení, včetně právní a finanční problematiky. Pracovníci dokáží rychle reagovat i na akutní ...

Užitečné věci pro různé odvětví: - chovatelské potřeby - dětské zboží - sport - dům a zahrada - móda a oblečení - příslušenství pro mobilní telefony.

Výroba: - záložní napájecí systémy. Vývoj a výroba: - elektronické součástí a komponentů pro dálkové dohledy a řízení napájecích systémů. Elektronika pro řízení systému klimatizace.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Společnost AKTOS DVEŘE nabízí širokou škálu vysoce kvalitních certifikovaných interiérových a vstupních dveří včetně příslušenství.