Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba a prodej stavebního materiálu. Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce.

Projekce a realizace zahrad - údržba zahrad - řez stromů a keřů, stříhání tvarovaných živých plotů - hnojení, odplevelování - údržba trávníku - projekty a počítačová vizualizace zahrad.

Kuchyňské studio, návrh, výroba, montáž: - kuchyně - kuchyňský nábytek - interiérový nábytek.

Architektonický atelier: - architektonické studie - urbanismus - návrhy novostaveb - projekty pro ohlášení staveb, stavební povolení - návrhy interiérů.

Výroba: -nábytkové kování -stavební kování -dveřní kování - komplexní dodávky.

Společnost IC INVEST OKNA s.r.o. je firmou se zaměřením na stavební činnost a výrobu a montáž plastových oken. Naše stavební práce zahrnují zateplování budov, rekonstrukce, suchou výstavbu či zednické práce. Sídlíme na adrese alej Svobody 881/56, Plzeň. Stavební činnost, práce: - revitalizace panelových domů - rekonstrukce - fasády - ...

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Výroba, prodej: -plastová okna -dřevěná eurookna.

Prodej podlahových krytin včetně jejich pokládek.

Prodej, montáž a technické řešení lícových cihel a obkladových pásků.

Stavební společnost BONA FIDE Plzeň, s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukce staveb i historických budov. Mezi naše další aktivity patří developerská činnost. Sídlíme v obci Kyšice u Plzně. Stavební firma, výstavba, stavební práce: - rodinné, bytové domy - průmyslové, ...

PROSTROM Bohemia s.r.o., dříve Sdružení PROSTROM, poskytuje zahradnické služby již více než 20 let. Hlavní nabídku našich služeb tvoří inženýrská a konzultační činnost, arboristika a realizace sadových úprav a údržba zeleně všeobecně. V rámci těchto činností se zaměřujeme mimo jiné na ošetření památných stromů, bezpečnostní vázání korun ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál - kanalizační potrubí.

Velkoobchod a maloobchod: -prodej a pokládka veškerých podlahových krytin. Plovoucí podlahy: -plovoucí korková podlaha -plovoucí podlaha z přírodního linolea -dýhovaná plovoucí podlaha. Koberce: -průmyslové koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Dřevěné podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenství: -pokládka ...

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Služby - architekt - návrhy interiérů i rodinných domů.

Realitní činnost - prodej nemovitostí.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatické a inteligentní rozvody - alarmy, domácí telefony - osvětlení.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - posuvné brány - křídlová vrata - schodiště.

Prodej - plastová okna - plastové vchodové dveře - hliníkové dveře.

E-shop, internetový obchod - župany dámské, pánské, dětské - povlečení - prostěradla, - přikrývky, polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile. Osobní odběr - adresa: Brojova 16, Plzeň (velká budova naproti škole).