Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej: -nástroje a nářadí -nástroje na závity -nástroje s VBD -upínací nářadí -řezné nástroje -ruční nářadí -brusivo -měřidla.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Prodej: -kancelářský nábytek a vybavení -kancelářské židle, křesla -podlahové krytiny, žaluzie.

Architektonické návrhy a projekty pozemních staveb. Architektonické návrhy, realizace interiérů. Výroba: -kancelářský nábytek -atypický nábytek.

Atelier stavebních činností a architektury: -stavební činnost -projekční činnost -architektonické úpravy -návrhy interiérů -inženýrská činnost -stavby na klíč.

Prodej, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety. Mikroventilace. Zdarma: -zaměření -doprava.

Zahradní studio: -odstranění nevhodných dřevin -odstranění ruderálního porostu -sejmutí drnu -pokácení stromu -založení trávníku výsevem, drnováním -založení trávníku ve vegetačních prefabrikátech -hloubení jamek pro vysazování rostlin -hloubení rýh pro vysazování rostlin -výsadba květin -založení záhonu -obdělání ...

Květinové studio: -svatební, slavnostní a smuteční vazba -řezané a sušené květiny -výzdoba interiéru a exteriéru -dárkové předměty.

Velkoobchod a maloobchod pro náročného zákazníka. Keramické obklady a dlažby. Dlažby průmyslové režné i glazované. Obklady fasádní, pórovinové, skleněné. Keramické tvarovky, schody. Lepící tmely, barevné spárovací hmoty, barevné silikony, kyselinotvorné zálivky, barevné okrajové lišty k obkladům, potřeby pro obkladače. Obkladačské práce, ...

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Výroba, montáž: -plastové ploty. Prodej, montáž: -čistírny odpadních vod -zastřešení bazénů -bazénové technologie a příslušenství. Opravy bazénů a nádrží z plastu.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Dřevařské výrobky. Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment včetně komponentů pro výrobu nábytku, kuchyní a truhlářských výrobků.

Služby: -projekty všech stupňů a realizace vlastních návrhů -architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Projekce, dodávky: -vytápění -klimatizace -průmyslová vzduchotechnika.

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Výroba a prodej: -plastová okna Kommerling -hliníková okna WICONA -dveře vchodové, balkonové -zimní zahrady -ploty -parapety vnitřní, vnější -garážová vrata -střešní okna.

Realitní kancelář. -zprostředkování prodeje nemovitostí včetně bytových a nebytových jednotek -zprostředkování koupě nemovitostí -zprostředkování pronájmu bytů, nebytových prostor, komerčních objektů -sepsání kupní smlouvy, darovací smlouvy, směnné smlouvy, smlouvy o věcném břemenu -zajištění podkladů pro převod ...

Prodej, servis: -traktory, sekačky, křovinořezy a pily -plotostřihy, provzdušňovače, kultivátory a štípačky. -značky MTD, Bolens, Yard-Man, CubCadet, Dakr, Marunaka, Hitachi, Crafsmann, Wolf-garten, Gardena, Homelite, AMA

Výroba: -nátěrové hmoty-barvy, laky -tmely, lepidla -fasádové hmoty -epoxidové emaily -syntetické barvy -polyuretanové barvy -polyuretanové pěny -hygienické nátěrové hmoty -antikorozní barvy. Výrobky z epoxidových pryskyřic.

Kompletní vybavení a zařízení pro prodejce nových a ojetých automobilů na klíč: -nejširší výběr stojánků na prospekty -vybavení autosalonů, autobazarů, prezentačních výstav -stojany pro osobní automobily pro vnitřní i vnější použití -nájezdové rampy, zdvihací zařízení hydraulické, mechanické, otočné, pevné -zařízení pro ...

Kompletní dodávky, montáž, prodej: -bazény-kompletní dodávky stavby -zastřešení venkovních bazénů -sauny včetně montáže -odvlhčovače pro vnitřní bazény -ocelové konstrukce, haly-skladové, výrobní -garážová a průmyslová vrata včetně elektrických pohonů -mříže zabezpečovací, vjezdové brány -vany, sprchové boxy, skleněné a akrylové ...